Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή – Αστέρας Μαγούλας (1-1) Βασικός ο Λαζαρίδης

7e692e4e3af4c7ac4c54fd995bcf1c9d_LΜε το… αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Football League η Παναχαϊκή που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αστέρα Μαγούλας στην Πάτρα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ όταν ο Έβερετ ευστόχησε σε πέναλτι, που υπέπεσε ο Σπίνουλας. Στην συνέχεια, οι Αχαιοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους προς την περιοχή του Αστέρα.

Ωστόσο, στο 78’ οι αριθμητικές ισορροπίες… χάλασαν, μια και ο Έβερετ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό έφερε ακόμα μεγαλύτερη πίεση από την Παναχαϊκή και στο 88’ ο Λίτσιος «λύτρωσε» τους γηπεδούχους, φέροντας το ματς στα ίσια, έπειτα από φάουλ του Κιάσσου και ασθενή επέμβαση του Κασμερίδη.

Παναχαϊκή : Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Μαραγκουδάκης (75′ Λίτσης), Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς (36′ Σιτόε), Πλέγας (62′ Βασιλαντωνόπουλος).

Αστέρας Μαγούλας : Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Στρατομήτρος, Μόνης, Εβέρετ, Κάστρο, Αλμιρ, Μαρτίνεζ (80′ Σαμαρόπουλος), Κορνέλλος (86′ Αντωνόπουλος), Δημητριάδης (58′ Καπουράνης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected