B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Pre game της 4ης αγωνιστικής

μπαλα16Συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, στο οποίος φέτος συμμετέχουν μόλις 22 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους. Τα 11 αυριανά παιχνίδια παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ πολύ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται στην Κουλούρα για τον 1ο όμιλο και στα Μονόσπιτα για τον 2ο.

Α όμιλος

Στην Κουλούρα συγκεντρώνονται τα βλέμματα στην αυριανή 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Ο γηπεδούχος και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (η μοναδική ομάδα στον όμιλο που έχει το απόλυτο των νικών) υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, σε ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα…παλιά! Το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζιαρίδη έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα και παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστοι, φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι” του Σάββα Αβετίδη μεταβαίνουν στην Κουλούρα με στόχο το “διπλό”, που θα τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο “συγκάτοικος” του Αγροτικού στη δεύτερη θέση Αστέρας Αλεξάνδρειας υποδέχεται στο Νησί τον ΠΑΟ Κορυφής και θα επιδιώξει τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον φέρει στην κορυφή της κατάταξης. Σημαντικό εξίσου το αυριανό ματς και για την ομάδα της Κορυφής, που δεν έχει καταφέρει να πάρει το “ροζ φύλλο” μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 8η θέση με συγκομιδή 2 βαθμούς. Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα του 1ου ομίλου (ώρα έναρξης 16.00) :

Αλιάκμων Νησελίου – Άρης Παλαιοχωρίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΠΑΟ Κορυφής

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Θύελλα Σταυρού

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΟ Συκιάς

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Β όμιλος

Στον Κοπανό με αντίπαλο τον τοπικό ΓΑΣ “δοκιμάζεται” αύριο το πρωί ο επικεφαλής του 2ου ομίλου της Α2, ΑΣ Ειρηνούπολης. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, με το απόλυτο των νικών και το εντυπωσιακό 14-0 στα τέρματα, επιθυμούν να συνεχίσουν το σερί με αντίπαλο τους “κιτρινόμαυρους” του Χρήστου Πιπερίδη, που την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε σημαντική ισοπαλία στην Επισκοπή. Ο “συγκάτοικος” των ερυθρολεύκων στην κορυφή ΓΑΣ Ροδοχωρίου υποδέχεται στο ορεινό Βέρμιο τον Απόλλων Λυκογιάννης και με μοναδικό στόχο τη νίκη θα επιδιώξουν το “4 στα 4” που θα τους εδραιώσει στην πρώτη θέση

. Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στην Ελπίδα Μονοσπίτων και τη Θύελλα Στενημάχου, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς και τους γηπεδούχους να αρχίζουν να βρίσκουν τα…πατήματα τους στο γήπεδο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30π.μ. :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Απόλλων Λυκογιάννης

Ακαδημία Βέροιας – Δόξα Νάουσας

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

Μακεδόνας Βέροιας – Κεραυνός Επισκοπής

Ελπίδα Μονοσπίτων – Θύελλα Στενημάχου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected