Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Ο Νίκος Τραυλός στο Imathia Sports News

13-14-Travlos-NikosΤην 1η Ιουλίου του 2013 συμπλήρωσε τρία χρόνια στην Κοζάνη και πλέον διανύει την τέταρτη του σεζόν με την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Ο λόγος για τον Νίκο Τραυλό, ο οποίος μίλησε στο Imathia Sports News για τη φετινή χρονια ενώ αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου στο Κορδελιό με τον τοπικό Οδυσσέα. Ο 27χρονος αμυντικός, με καταγωγή από τα Γρεβενά αποτελεί έναν ακόμη κρίκο της αλυσίδας της ιστορικής ομάδας, που απαρτίζουν τον βασικό κορμό, που παραμένει κατά μεγάλο ποσοστό αναλλοίωτος την τελευταία τριετία. Ας δούμε τι είπε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

1. Νίκο, η ομάδα της Κοζάνης πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα στην έδρα της Πρέβεζας, ενώ συνεχίζει στο Κύπελλο μετά την πρόκριση της επί του Κεραυνού Θεσπρωτικού. Που πιστεύεις οφείλεται η διαφορετική εικόνα της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι και αν θεωρείς ότι το ματς της Πρέβεζας μπορεί να είναι το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα; “Από την αρχή του πρωταθλήματος γνωρίζαμε πως για να αποκτήσει ρυθμό η ομάδα, θα έπρεπε να περάσουν δύο με τρεις αγώνες, κυρίως λόγω της σκληρής δουλειάς που κάναμε στην περίοδο της προετοιμασίας. Πιστεύω πως από εδώ και στο εξής η ομάδα θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και μετά από τη σπουδαία νίκη στην Πρέβεζα έχει αλλάξει σημαντικά η ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

2. Την Κυριακή η ομάδα σου μεταβαίνει στο Κορδελιό για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι δεδομένου ότι είναι νοκ-άουτ; Θεωρείς ότι μία ενδεχόμενη νίκη να σας φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση από τον όμιλο; “Πιστεύω πως στο Κορδελιό θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και απ’ ότι γνωρίζουμε ο αγωνιστικός χώρος είναι μικρότερος σε σύγκριση με τις υπόλοιπες έδρες. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και κυρίως στα στημένα, καθώς και οι δύο ομάδες είναι πολύ ικανές σε αυτά. Το ότι το ματς είναι νοκ-άουτ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί εξαρτάται κυρίως από την ημέρα που θα βρεθεί η ομάδα, αλλά εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση. Στόχος της ομάδας είναι η διάκριση στο Κύπελλο και ευχόμαστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά είναι δυνατόν”.

3. Στην κατηγορία φέτος κρίνοντας από τα πρώτα παιχνίδια, φαίνεται πως η ΑΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί. Συμμερίζεσαι αυτή την άποψη; Μπορεί η Κοζάνη να διαψεύσει τις προβλέψεις και να κερδίσει την άνοδο; “Ξέραμε εξ αρχής πως όλοι θεωρούν τη Λάρισα ως πρώτο φαβορί για την άνοδο, λόγω βεβαίως της ιστορίας της. Αυτό δεν μας απασχολεί καθώς ξέρουμε πως το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως ποδοσφαιριστές είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με την ίδια σοβαρότητα όπως πάντα γιατί φέτος όλες οι ομάδες μπορούν να σου κάνουν τη…ζημιά. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι έχουμε καταφέρει και αν έχουμε πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε!”

4. Ο Νίκος Τραυλός για μία ακόμη χρονιά με τη φανέλα της Κοζάνης. Υπήρξε το καλοκαίρι το ενδεχόμενο να αποχωρήσεις; Θεωρείς πως το μέλλον σου είναι συνυφασμένο με την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά; “Όχι, δεν σκέφτηκα επ ουδενί να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι στόχοι του συλλόγου, η λειτουργία αλλά και οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτή είναι οι βασικοί λόγοι που δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή να αποχωρήσω”.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected