Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή – ΑΟ Χανιά (0-0) Βασικοί Λαζαρίδης, Παπατζίκος

41325d141a4a217567636ecc12411360_LΙσόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον ΑΟ Χανίων στην Πάτρα, στην αναμέτρηση που «έκλεισε» την 3η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League.

Οι «Αχαιοί» υποδέχθηκαν τους Κρητικούς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το οποίο δεν μπορεί να αποτελέσει έδρα, μια και η εικόνα στις εξέδρες ήταν απογοητευτική και το κλίμα… παγωμένο. Μάλλον αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και στον αγώνα, καθώς οι «ροσονέρι» και οι «νησιώτες» δεν παρουσίασαν ωραίο θέαμα.

Στο πρώτο μέρος, η Παναχαϊκή ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η υπεροχή της ήταν άκαρπη, ενώ την καλύτερη στιγμή την είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πάγκαλο στο 44’ όταν πέρασε τον Λαζαρίδη, έκανε το σουτ, αλλά ο Παληγεώργος στην γραμμή έδιωξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους Αχαιούς να έχουν τον πρώτο λόγο, απείλησαν στο 52’ με τον Μαραγκουδάκη, αλλά το πλασέ που έκανε από πλεονεκτική θέση, έφυγε άουτ και η… απάντηση για τα Χανιά ήρθε στο 60’ όταν ο Παγώνης έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Λουκίνα, αλλά πριν σουτάρει αμυντικός της Παναχαϊκής έδιωξε σε κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά, η Παναχαϊκή προσπάθησε για να πετύχει ένα γκολ, αλλά στο 70’ το σουτ του Κωστόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις, η κεφαλιά του Μαραγκουδάκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Θεοδωρόπουλο.

Παναχαϊκή : Λαζαρίδης, Κωστόπουλος, Καραμανλής, Παληγεώργος, Λίτσης, Φατιόν (64’ Μπόζιτς), Σέικ, Μαραγκουδάκης, Κιάσσος (46’ Κοντογουλίδης), Ζλάτκοβιτς (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Σιτόε.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Ζντράβκοβιτς, Τσατσαρής, Βασιλόγιαννης (67’ Μπουντόπουλος), Τσάτσος (90’ Καμπλιώνης), Πάγκαλος, Λουκίνας (77’ Ζαντριάς).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected