Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ανακοίνωση και απεργία!

giannitsa2_610x400Ανακοίνωση κατά της διοίκησης εξέδωσαν οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών, τονίζοντας ότι είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι και ότι την Τετάρτη έκαναν απεργία.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ομάδα της Πέλλας, αφού αφενός οι κυανόλευκοι είναι τελευταίοι χωρίς βαθμό σε τρία ματς και αφετέρου υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, όπως φυσικά σε αρκετούς ακόμα συλλόγους της κατηγορίας. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Αναγέννησης δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος για τέσσερις μήνες και την Τετάρτη αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, κηρύττοντας αποχή από την προπόνηση.

Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου μάλιστα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών ενημερώνουμε ότι δεν κάναμε προπόνηση την Τετάρτη, γιατί έχουμε φτάσει στα όρια μας και το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε. Είμαστε όλοι απλήρωτοι για τέσσερις μήνες, ουσιαστικά από την αρχή της χρονιάς, παίκτες, τεχνικό τιμ και υπάλληλοι.

Η διοίκηση δεν είναι κοντά μας, μένει σε λόγια και υποσχέσεις, δεν είδαμε τίποτα στην πράξη. Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης για πολλούς, δε γίνεται να βάζουμε από την τσέπη μας χρήματα, για να λέμε ότι παίζουμε Β΄ Εθνική.

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες, που διογκώνονται από την κακή βαθμολογική μας θέση. Αυτά τα προβλήματα, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά, μας πηγαίνουν πιο πίσω και δυσκολεύουν το έργο μας. Όσοι αγαπάνε την ομάδα, πρέπει να βοηθήσουν όσο μπορούν για να βγούμε από το αδιέξοδο».

Το κλίμα είναι εκρηκτικό, παραμονές του δύσκολου αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, με τον Αλέξη Αλεξίου να διαχειρίζεται ένα σχετικά άπειρο ρόστερ, αφού «ναυάγησαν» το καλοκαίρι αρκετές μεταγραφές ελέω στενότητας (όπως των Μαγιόμπο, Μίλιτς, Ντιόπ, Μπισέ, Τσουρλίνοφ κ.α.), ενώ η διοίκηση έχει «κόντρα» με τον Δήμο Γιαννιτσών και η ομάδα… ξεσπιτώθηκε στο Νέο Μυλότοπο. Οι επόμενες ώρες αναμένονται με ενδιαφέρον, για να φανεί αν οι παίκτες γυρίσουν την Πέμπτη στα καθήκοντά τους, αλλά και το πώς θα αντιδράσει η διοίκηση.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected