Κατηγορίες
Αθλήματα

Α1 Χάντμπολ – Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και η αναβολή λόγω πένθους.

89a567adf7e92100cf8c17bdc3e97507_LΤο πρόγραμμα και τα ονόματα των διαιτητών των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ Γυναικών έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΧΕ. Αναλυτικά:

Σάββατο 26/10/2013

Α1 Γυναικών (2η αγωνιστική)

Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος – Αμύντας Αμυνταίου (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Αγγελίδης)

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦ Νέας Ιωνίας – Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Τσάκωνας- Καραπάνος, Μίγκας)

Αναβολή στη Θεσσαλονίκη

Αναβολή πήρε το ματς ΠΑΟΚ – Ορμή για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ Γυναικών λόγω του θανάτου της κόρης του προπονητή των φιλοξενούμενων, Ιβάν Τσοπ, κάτι που οδήγησε τους Πατρινούς να κάνουν σχετικό αίτημα.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Μετά την τραγική είδηση του θανάτου της κόρης του προπονητή της Ορμής Λουξ Ιβάν Τσοπ και κατόπιν αιτήματος της Πατρινής ομάδας, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ορμή Λουξ που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η μόλις 10 χρονών Λάρα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην πόλη Τριμπόβλιε της Σλοβενίας κατά την επιστροφή της από το σχολείο στο σπίτι της. Ο προπονητής της Ορμής αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του, ενώ αύριο αναμένεται να ταξιδεύσει στην Σλοβενία για να παραστεί στην κηδεία και ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας. Ο Πρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια».

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P