Κατηγορίες
Football League

Πανηλειακός – Χανιά (1-1) Σκόρερ ο Παπατζίκος!

d88226df7b915cd580cc67afd6171c83_LΚερδισμένοι οι Κρητικοί από το ματς που άνοιξε την αυλαία στην 5η αγωνιστική για το Νότιο Όμιλο, καθώς συνέχισαν αήττητοι την πορεία τους και πήραν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Κόντρα σε έναν αρκετά φορμαρισμένο αντίπαλο, ο οποίος μετά την ήττα από την Καλλιθέα ήθελε τη νίκη για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, τα Χανιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και αν ήταν πιο προσεκτικά στην αμυντική γραμμή αλλά και την τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να έχουν κάνει «διπλό» που θα ισοδυναμούσε με άλμα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και σε ισοβαθμία με τον σημερινό αντίπαλο.

Από την πλευρά του ο Πανηλειακός… άργησε να ξυπνήσει στο ματς που έγινε παρουσία 1000 και πλέον οπαδών του, μπαίνοντας επί της ουσίας στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς και φτάνοντας στην ισοφάριση σχετικά νωρίς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την ανατροπή καθώς παρουσιάστηκε «φλύαρος» και δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε ένα δεύτερο γκολ, ενώ κάποια κενά στην άμυνά του παραλίγο να δώσουν στα Χανιά την ευκαιρία να φύγουν με τρεις βαθμούς από το «Μαρακανά».

Οι Χανιώτες ήταν αυτοί που στο 9’ πήραν το προβάδισμα, με τον Τσάτσο από δεξιά να κάνει ωραία σέντρα και να βρίσκει τον αμαρκάριστο Παπατζίκο στην περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πίτκα. Ο Πανηλειακός από αυτό το σημείο κι έπειτα άρχισε τις προσπάθειες να πιέσει τον αντίπαλο, προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες με τον Μπιτάνγκ όμως… ήταν όπως αναφέραμε αρκετά φλύαρος.

Αφού άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο κι αφού ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Πύργου, Γιάννης Καλιτζάκης, αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών από τον πάγκο, ο Πανηλειακός άρχισε να γίνεται πιο πιεστικός και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν το 55’ της αναμέτρησης όταν ο Νάστος από 40 μέτρα με… φωτοβολίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στον Πύργο. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, αλλά και τις καλές ευκαιρίες που έχασαν οι φιλοξενούμενοι, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε με τον Πανηλειακό να φτάνει στους 10 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και τα Χανιά να μένουν αήττητα για τέταρτο σερί ματς και να αναρριχώνται στους 8.΄

Πανηλειακός : Πίτκας, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Νάστος, Πίγκλα (80′ Σουλελές), Μπιτάνγκ, Καλαϊτζίδης (46′ Χαλούλος), Μίλιεβιτς, Αποστολόπουλος (29′ Μπράβος).

Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Μπουντόπουλος, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Λουκίνας (61′ Βαλλιάνος, 67′ Βασιλόγιαννης), Μανωλάς, Τσάτσος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Ζντράβγκοβιτς, Πότσι (79′ Τσατσαρής).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected