Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-2

PA062449Οι Κατερινιώτες μετράνε δυο συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια και σε έδρες ισχυρών ομάδων της κατηγορίας που μέχρι τον αγώνα με τον Αχιλλέα, είχαν μόνο νίκες στο ενεργητικό τους.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της, χάνοντας διαδοχικά ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ σε τετ-α-τετ του Ευαγγελόπουλου με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ψωμιάδη που κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

Και πάλι ο Ψωμιάδης ήταν αυτός που πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε μακρινό σουτ του Νάκα που προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δε μπόρεσε όμως να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο 31΄με τον Νάκα και πάλι να αποφεύγει τους αμυντικούς των Τρικάλων στο ύψος της μεγάλης περιοχής,  και να ανοίγει με ωραίο δυνατό πλασέ το σκορ στον αγώνα.

Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος και στην έναρξη της επανάληψης ο Αχιλλέας μπήκε και πάλι καλύτερα και απείλησε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Μπαγγέα και τον Ευαγγελόπουλο.

Δε τα κατάφερε και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 64΄το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στάμος ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Έτσι κύλησε μέχρι το τέλος η αναμέτρηση κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα μοιραστούν τους βαθμούς οι δυο ομάδες, ο Παμλίδης με κεφαλιά στις καθυστερήσεις, έδωσε το σημαντικό αυτό τρίποντο στην ομάδα του, με τον Αχιλλέα να σκαρφαλώνει στη 2η θέση του Βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Λαμία.

Τρίκαλα: Ψωμιάδης, Μπόντε, Ηλίας Α., Πολυζόπουλος, Ζβέτκοβιτς, Στάμος, Χαλημπάκης, Κόλα, Βουκέντια, Γιέφτιτς, Σίμοβιτς

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Ευαγγελόπουλος, Μπαγγέας, Νάκας, Παμλίδης

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected