Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Βγαίνουν οι ημιτελικοί!

1877ed1b5846f02bcae0be6d42812bdd_XLΗμέρα Κυπέλλου η αυριανή, με τη διεξαγωγή των προημιτελικών αγώνων σε τέσσερα γήπεδα της Ημαθίας. Η κληρωτίδα είχε…κέφια αυτή τη φορά και έβγαλε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Ο λόγος για το ζευγάρι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ της πόλης, στην επανάληψη του αγώνα που διεξήχθη για το πρωτάθλημα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Σε εκείνο το παιχνίδι οι “ασπρόμαυροι” του Σάκη Παγγούρα, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν με 4-1 των “ερυθρολεύκων”.

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί και στο γήπεδο του Κλειδίου, με τον Εθνικό να υποδέχεται τον ανεβασμένο Αχιλλέα Νάουσας. Οι “κυανέολευκοι” του Βασίλη Βαμβακίδη πλέον, προέρχονται από το πολύ σημαντικό “διπλό” μέσα στην Καψόχωρα (με γκολ του Κεχαγιά στο 90+1′ και ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες για 20′ περίπου) και με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχτούν το συγκρότημα του Βασίλη Κουρογεωργάκη, που πέρασε με το “ροζ φύλλο” από το Ζερβοχώρι και από τον αήττητο εντός έδρας Άτλα. Απών για τους γηπεδούχους θα είναι ο Παρασχόπουλος που αποβλήθηκε στην Καψόχωρα, ενώ επιστρέφει ο Τίμος Καϊμακαμίδης που εξέτισε την ποινή του.

Ντέρμπι μεταξύ ομάδων της Α1 και στο γήπεδο της Χαρίεσσας, όπου η γηπεδούχος ομάδα υποδέχεται την ΑΕ Καψόχωρας. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, που επέστρεψε στις νίκες στην έδρα της Νικομήδειας με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, αντιμετωπίζει τους “κοκκινόμαυρους” του Χρήστου Τερζίδη, που προέρχονται από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα και μία πρόκριση στα ημιτελικά θα αποτελέσει βάλσαμο και τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας.

Τέλος, στο γήπεδο του Στενημάχου, η τοπική Θύελλα, η μοναδική ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία υποδέχεται τον Άτλα Ζερβοχωρίου. Το συγκρότημα του Γιάννη Αγγελίδη, που φέτος εκτελεί χρέη παίκτη – προπονητή, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και θα υποδεχτεί τους “γείτονες” με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την νίκη και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στο φαβορί του ομίλου ΑΣ Ειρηνούπολης. Ο Κώστας Κατσώνης στην αντίπερα όχθη, συνέστισε προσοχή στους παίκτες του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, που θα αποτελέσει πολύ σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο από το Ζερβοχώρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 30/10 και ώρα 14.30 :

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Καψόχωρας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης

Θύελλα Στενημάχου – Άτλας Ζερβοχωρίου

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νάουσας

*Το Imathia Sports News θα σας μεταφέρει σε ζωντανή μετάδοση την εξέλιξη από τα 4 γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected