B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το pre game των δύο ομίλων

μπαλα34Με ντέρμπι και στους δύο ομίλους και παιχνίδια με αμφίρροπη εξέλιξη περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα της Α2 Ερασιτεχνικής. Το πρώτο γκρουπ επιστρέφει μετά από δύο εβδομάδες λόγω του ρεπό της προηγούμενης Κυριακής με την 7η αγωνιστική, ενώ στο δεύτερο η 8η αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Α όμιλος

Με το μεγάλο παιχνίδι των Παλατιτσίων επιστρέφει μετά από 14 ημέρες…απραξίας ο πρώτος όμιλος της Α2. Ο τοπικός ΠΑΟ, αήττητος μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Θωμάς Παπαδόπουλος και Σάββας Αβετίδης προετοίμασαν τους παίκτες τους για το σημερινό (15.00) παιχνίδι, που λόγω του αγώνα της γυναικείας ομάδας των “πρασίνων” την Κυριακή, μετατέθηκε για σήμερα. Ο δεύτερος της κατάταξης ΠΑΟΚ Κουλούρας υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, επίσης παιχνίδι κορυφής με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση φέτος. Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Άρης Παλαιοχωρίου με αντίπαλο τη Θύελλα Σταυρού, ενώ αμφίρροπες αναμετρήσεις διεξάγονται σε Συκιά και Νησέλι. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής :

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

ΑΟ Συκιάς – ΠΑΟ Κορυφής

Άρης Παλαιοχωρίου – Θύελλα Σταυρού

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Αλιάκμων Νησελίου – ΑΕΚ Καμποχωρίου

δείτε εδώ την συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Β όμιλος

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΣ Ειρηνούπολης και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Οι γηπεδούχοι, που υποχώρησαν στη δεύτερη θέση μετά την παρθενική τους ήττα στον Στενήμαχο την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχονται τον πρωτοπόρο και αήττητο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών ενόψει του ντέρμπι. Στην…άκρη παραμονεύει η Θύελλα Στενημάχου, που μεταβαίνει στην Παναγιωπούλα για να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Δόξα Νάουσας και εκ των πραγμάτων μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, δεδομένου και της κούρασης από τον μεσοβδόμαδο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άτλα Ζερβοχωρίου.

Σημαντικές αναμετρήσεις και στα υπόλοιπα γήπεδα, με το ματς της Ραχιάς να ξεχωρίζει, όπου η ΑΕΠ Βέροιας υποδέχεται τον Απόλλων Λυκογιάννης, που…ανάσανε με τη νίκη του στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Ακαδημία Βέροιας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής :

Μακεδόνας Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΓΑΣ Κοπανού

Κεραυνός Επισκοπής – Ακαδημία Βέροιας

ΑΕΠ Βέροιας – Απόλλων Λυκογιάννης

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Δόξα Νάουσας – Θύελλα Στενημάχου

δείτε εδώ την συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected