Κατηγορίες
Basket

ΓΑΣ Μελίκης – Καστοριά (73-60) Δηλώσεις πρωταγωνιστών

γασ μελικηΤο Imathia Sports News βρέθηκε χθες στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο της Μελίκης, όπου ο ΓΑΣ πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς, επικρατώντας της Καστοριάς με 73-60. Μετά το τελικό σφύριγμα των διαιτητών, ο προπονητής της ομάδας Ιορδάνης Ασλανίδης μίλησε στον Βασίλη Τζίμο : “Δουλέψαμε πολύ σκληρά μέσα στην εβδομάδα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είχαμε πολύ καλή αντίδραση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και θεωρώ ότι αγωνιστήκαμε χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα. Πρέπει όλοι να κλείσουμε τα αυτιά και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι εντός έδρας για το “4Χ4″, που είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το κλειστό”.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ανδιαμφησβήτητα ο Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος δήλωσε: “Είμαι πανευτυχής… Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη έπειτα από μία μεγάλη εμφάνιση τόσο στην άμυνα αλλά και πλουραρισμό στην επίθεση. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά μεγάλη ευγνωμοσύνη οφείλουμε στον προπονητή, που δουλεύει συστηματικά μαζί μας και αυτό αποδυκνείεται στους αγώνες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν και σήμερα ο 6ος παίκτης, πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς”.

Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής συνάντησης, η άρνηση του προπονητή των φιλοξενούμενων να δώσει το χέρι στον ομόλογο του στο τέλος του αγώνα, παρά το γεγονός πως ομολογουμένως η φιλοξενία των ιθυνόντων του ΓΑΣ ήταν άψογη.

Για το Imathia Sports News, Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected