Football League

Γιώργος Παπαδόπουλος – “Στημένη η… μισή Νίκη Βόλου!”

iraklis_213Ο Γιώργος Παπαδόπουλος «φωτογράφισε» τους ποδοσφαιριστές που, σύμφωνα με τον ίδιο, «έστησαν» το περσινό ματς με τον Ηρακλή! Η αρχή είχε γίνει πριν από 15 ημέρες, με τις αποκαλύψεις στην τηλεοπτική «Δίκη» πως ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου «έστησαν» over τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των play off με τον Ηρακλή. Τα ξημερώματα της Τρίτης (05/11) ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικών θεμάτων της ΠΑΕ, Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στην ίδια εκπομπή και «φωτογράφισε» ποιοι πρώην παίκτες – σύμφωνα με όσα κατέθεσε την Παρασκευή (01/11) στον Εισαγγελέα – εμπλέκονται στην υπόθεση!

Ο Παπαδόπουλος, λοιπόν, υποστήριξε ότι πάνω από τέσσερις ποδοσφαιριστές «έστησαν» το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο σε συννενόηση με παίκτες του Ηρακλή. Όλα αυτά τόνισε πως τα έχει καταθέσει στον Εισαγγελέα έπειτα από συνομιλία που είχε με πρώην ποδοσφαιστή της ομάδας του, ο οποίος δεν συμμετείχε στον στοιχηματισμό, δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν αρχηγός στη Νίκη Βόλου και πήρε μεταγραφή σε ΠΑΕ της Super League. Σημείωσε δε πως δύο εξ αυτών που συμμετείχαν, πήραν μεταγραφή στον Ηρακλή! Σημειώνεται ότι στον Γηραιό μετακόμισαν το καλοκαίρι οι Νίκος Πουρτουλίδης, Τάσος Κυριάκος και Δημήτρης Κοντοδήμος.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Πρόκειται για το παιχνίδι των play off, Ηρακλής – Νίκη Βόλου 4–0 το οποίο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ανέβηκα στο Βόλο με εντολή του προέδρου, γιατί είχαν διαπιστωθεί κάποιες ύποπτες συμπεριφορές. Μαθεύτηκε ότι ειπώθηκε από έναν ξένο ποδοσφαιριστή: «Καλά κάναμε και το στήσαμε over και έτσι καταφύγαμε στη δικαισύνη. Όσα λέω τα γνωρίζω από ποδοσφαιριστή, ο οποίος μου είπε σε συνάντηση που είχαμε πώς έγινε όλο το στήσιμο. Μάλιστα, του έστελναν μηνύματα οι υπόλοιποι στο κινητό του: «Μην πεις στον πρόεδρο τίποτα, παιξ΄το κι εσύ. Ο ποδοσφαιριστής αυτός με έπιασε και μου εκμυστηρεύτηκε την αλητεία αυτή. Δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο ματς και εκτιμώ πως δεν στοιχημάτισε».

*arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected