Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ειδησεογραφία Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Μαχητή Τερψιθέας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Αλλαγή στα δοκάρια για την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Νεοκαισάρεια, δείπνο ενότητας από τη διοίκηση ενόψει Λευκαδίων.

Το εξαιρετικό κλίμα μετά την «αναρρίχηση» στην κορυφή (μαζί με τη Λαμία στον 3ο όμιλο) και τις τελευταίες επιτυχίες ενίσχυσε το δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας η διοίκηση του Γιώργου Γαβρίδη. Η ομάδα της Πιερίας είναι αποφασισμένη να συνεχίσει νικηφόρα, την Κυριακή στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τα Λευκάδια.

Ο Απόστολος Στύλος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο πορτιέρο Γιάννη Σακελλαρίδη, με τους νεαρούς Τζήμα και Παπανικολάου να διεκδικούν τα γάντια του βασικού. Επίσης τιμωρημένος είναι ο μέσος Δημήτρης Τσαγκαράκης, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Δημήτρης Κυρτέγος, που πάντως ανεβάζει στροφές και μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του.

Μαχητής Τερψιθέας

Μπορεί η πολυπόθητη νίκη να μην ήρθε ωστόσο η εμφάνιση του Μαχητή Τερψιθέας στο Β΄ ημίχρονο με τα Λευκάδια, έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει το βαθμολογικό κενό στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή στο Μακροχώρι.

«Με την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου δίδεται η ευκαιρία στην ομάδα να κάνει θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια αλλά πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι αυτά τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνο μέσα από την μεγάλη προσπάθεια». Τα παραπάνω μεταξύ άλλων επισήμανε ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθεόδωρος λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (6.11) και πρόσθεσε:

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο που σε έξι παιχνίδια έχει μόνο ένα γκολ παθητικό κι αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό. Πάμε να παίξουμε με μία ομάδα που τα αποτελέσματα στην έφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς θα παίξουμε ελευθέρα, θα δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα».

Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα συγκομιδή του Μαχητή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν δει κανείς το Ρόστερ του Μαχητή θα δει ότι τα 7/11 της ομάδας αποτελούνται από παίκτες που έχουν παίξει μέχρι Α’ τοπικό. Έτσι λοιπόν δεν είναι ανάποδα τα αποτελέσματα του Μαχητή. Ο στόχος όμως είναι δύσκολος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μας φοβίζει κάτι».

Στα θετικά για τους «κυανόλευκους» η επιστροφή των Μολά και Φλώρου που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα για τον Νικούλη που ίσως καταφέρει να έχει χρόνο συμμετοχής.

*rockngoal.gr – mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P