Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Παπαγιάννη

Μετά από πρόσκληση που απεύθυνε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου στον Γιάννη Μ. Παπαγιάννη και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Μακροχωρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας δήλωσε:

«Αθλητές της Βέροιας στο χώρο του ποδοσφαίρου, συνδημότες μας στο σύνολό τους, μας κάνουν υπερήφανους καθ’ ότι οδήγησαν, με σχεδόν ανύπαρκτη υποστήριξη, την ποδοσφαιρική ομάδα του Μακροχωρίου – Ένωσης Αποστόλου Παύλου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα σήμερα, υπό τις προπονητικές οδηγίες του κυρίου Λεωνίδα Μπίλλη, τέως τεχνικού μεταξύ άλλων και του ΠΑΟΚ, δίνει αγώνα με αυταπάρνηση και με λίγη στήριξη από την Πολιτεία μπορεί να κάνει το θαύμα και να  ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία.

Ο δήμος Βέροιας οφείλει να λάβει τα απαραίτητα, αλλά και αυτονόητα στις περιπτώσεις άλλων ομάδων, μέτρα, προκειμένου να ενισχύσει έμπρακτα και να τιμήσει τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της πόλης μας.

 Οι αθλητές μας παρά τις επιτυχίες τους φιλοξενούνται, δυστυχώς, σε αποδυτήρια εγκαταλειμμένα με υγρούς και μουχλιασμένους τοίχους, απαράδεχτες υποδομές σε θέματα υγείας, έλλειψης ακόμα και του αυτονόητου για αθλούμενους ζεστού νερού, σκουριασμένων σωλήνων, που καθιστούν αντίξοες και υποτιμητικές για όλους μας τις συνθήκες προετοιμασίας και πρωταθλητισμού.

Παράλληλα το δημοτικό στάδιο Μακροχωρίου έχει προβολείς που δεν λειτουργούν, δεν έχουν ρεύμα, εδώ και πολύ καιρό και παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες προς τους υπεύθυνους του δήμου. Τυχόν μη άμεση αποκατάσταση των προβολέων του γηπέδου θα μπορούσε να επισύρει σε κάποιο επίσημο παιχνίδι βαθμολογική τιμωρία της ομάδας και επιβολή εξοντωτικού χρηματικού προστίμου.

 Η μη άμεση αποκατάσταση των ως άνω προβλημάτων συνεπάγεται κίνδυνο για την υγεία των αθλητών μας αλλά και εκθέτει την πόλη μας στου αθλητές άλλων ομάδων που μας επισκέπτονται από διάφορες περιοχές, ενδεικτικά Χαλκίδα, Λαμία, Λάρισα κ.λπ.

Πρέπει άμεσα να δράσουν οι υπεύθυνοι του δήμου Βέροιας. Πρέπει άμεσα να πρυτανεύσει η δέουσα σπουδή και σοβαρότητα προς όφελος όλων μας και ιδίως των αθλούμενων παιδιών μας.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected