Κατηγορίες
Γενικά

Άσχημη εξέλιξη στην αναζήτηση των Σερρών…

nekriserres_420_420Τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης 52χρονης γυναίκας από τις Σέρρες που τα ίχνη της είχαν χαθεί απο τον περασμένο Μάιο.

Συγχωριανός της μητέρας φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της και αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα στο σημείο που έχει υποδείξει για να βρεθεί το πτώμα της.

Οι σημαντικές μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δόθηκαν στις Αρχές της περιοχής και έτσι άρχισε να πέφτει φως στο σκοτάδι.

Όπως διαβάζουμε στο anikolouli.gr, μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε η Ελένη Μπόνια 52 χρόνων, το μεσημέρι που χάθηκε. Αναγνώρισαν τον οδηγό και έδωσαν σχετικές καταθέσεις στην Ασφάλεια της περιοχής, λύνοντας τη σιωπή τους.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε συνεχώς εκκλήσεις στους κατοίκους στο Νέο Πετρίτσι που είδαν τι συνέβη, να μιλήσουν για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, πράγμα που έγινε.

Η άτυχη μητέρα εξαφανίστηκε μέρα-μεσημέρι από την πλατεία του χωριού της.

Η εκπομπή εντόπισε από την έρευνα της, ότι κάποιος της έκλεισε ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο.

Το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαΐου, η Ελένη Μπόνια είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί τον ασθενή πατέρα της στο Κιλκίς. Για το λόγο αυτό είχε αγοράσει γλυκά και είχε ειδοποιήσει τη μητέρα της να την περιμένει.

Φαίνεται πως κάτι συνέβη μεταξύ του οδηγού και της μητέρας, που γνωρίζονταν από καιρό.

*gr.news.yahoo.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected