Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – Ατρόμητος 2-1

5c8ce70cf10bab586f7fdff27d18bc65_LΟ Πανιώνιος κατάφερε αυτή τη φορά να δείξει χαρακτήρα, πήρε από νωρίς προβάδισμα κόντρα στον Ατρόμητο και κατάφερε να τον νικήσει 2-1 στη Νέα Σμύρνη παίρνοντας βαθιά ανάσα

Χάρη σε ένα τραγικό λάθος του Σηφάκη και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αραβίδη, ο Πανιώνιος πριν φύγει το ημίχρονο πήρε μεγάλο προβάδισμα νίκης κι αυτή τη φορά… δεν το σπατάλησε. Κάτι η φημολογία για αλλαγή προπονητή, κάτι η συσπείρωση που ήρθε ως αποτέλεσμα αυτής, λειτούργησαν ως… ντοπάρισμα για τους «κυανέρυθρους» που ανταπεξήλθαν στην αφύπνιση του Ατρόμητου μετά το 70’ και κράτησαν το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα σε βάρος μιας από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ με τον Γιάννου να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Μιχάλη Σηφάκη, ενώ στο 38’ ο Χρήστος Αραβίδης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για να κάνει το 2-0 για τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Νίκου Παντελή αυτή τη φορά ωστόσο έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και με πολύ πάθος και θέληση για τη νίκη, δεν επέτρεψε στον Ατρόμητο να επιστρέψει στο ματς και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Παρά το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να σκοράρουν στο 70’ με πανέμορφο γκολ του Δημούτσου, το 2-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε με τον Πανιώνιο να παίρνει το τρίποντο που αναζητούσε έντονα, μετά από μια εβδομάδα με αρκετή… γκρίνια κι αναταραχή στην Πλατεία. Πλέον, οι «κυανέρυθροι» μπορούν να προχωρήσουν πιο ήρεμοι, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο ο οποίος μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό γνωρίζει και ήττα έχοντας πλέον… προβληματιστεί για τις δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη…

Πανιώνιος : Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός (86’ Παντίδος), Μενδρινός (79’ Καμπάνταης), Γιάννου, Αραβίδης (72’ Καλτσάς).

Ατρόμητος : Σηφάκης, Φυτανίδης (57’ Πίτου Γκαρσία), Ταυλαρίδης (83’ Καραμάνος), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης (39’ λ.τ. Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected