Γενικά

Βίντεο για γέλια και για…κλάματα!

5c4afd3642ae087dbb6f63875e557605_LΑπίστευτη επέμβαση σε απίστευτο σουτ! Μπορεί το Μεξικό να μην είχε μεγάλο πρόβλημα κόντρα στην Νέα Ζηλανδία, ωστόσο, οι Αμερικάνοι θα θυμούνται για καιρό την επέμβαση του Μος στο χτύπημα «σκορπιού» του Ραούλ Χιμένεζ.

Οι παίκτες του Μιγκέλ Ερέρα δεν αντιμετώπισαν σθεναρή αντίσταση από το «συγκρότημα» του Κώστα Μπαρμπαρούση, επικρατώντας 5-1 στο πρώτο ματς των μπαράζ για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, έστω και για λίγο, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γκλεν Μος έδειξε την κλάση του.

Οι Μεξικάνοι, οι οποίοι ανήκουν στην ήπειρο της Αμερικής, εξού και το Αμερικάνοι, σε κάθε… κατεβασιά έφταναν κοντά στο γκολ, όμως, δεν έγινε το ίδιο στην φάση του Ραούλ Χιμένεζ, ο οποίος έπιασε ένα απίστευτο σουτ «σκορπιό», στέλνοντας την μπάλα στην γωνία, αλλά ο πορτιέρο της Νέας Ζηλανδίας με απίστευτη επέμβαση του στέρησε ένα απίστευτο γκολ.

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο «χτύπημα» του Μεξικάνου και την απίστευτη επέμβαση του Νεοζηλανδού:

Σμπαράλια… έκανε την τηλεόρασή του νεαρός gamer όταν κάποια στιγμή δέχθηκε γκολ σε παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Είναι συχνό το φαινόμενο, παρέα νεαρών αγοριών να συγκεντρώνονται σε φιλικά σπίτια και να διοργανώνουν τουρνουά αγώνων σε ποδοσφαιρικά videogames.

Μάλιστα, όποιος έχει παίξει σε ανάλογα τουρνουά, γνωρίζει πολύ καλά την οργή που νιώθει όταν δέχεται γκολ η ομάδα που έχει «πάρει» και κατά συνέπεια δεν μπορείς να συνεχίσεις στους επόμενους αγώνες.

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής της ακόλουθης ιστορίας, ξέφυγε και… ξέσπασε στην τηλεόρασή του, την οποία την έκανε… κομματάκια!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ένας πιτσιρικάς έχει τα γενέθλιά του και γίνεται τεσσάρων ετών. Είναι όμως πολύ μεγάλος θαυμαστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πατέρας του, θέλησε να του κάνει μια φάρσα και να του δώσει ένα δώρο που σίγουρα δεν εκτίμησε.

Ο πατέρας του μικρού, του έδωσε για δώρο μια φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο μικρός στεναχωρημένος και νευριασμένος αντιδράει και πετάει την φανέλα.

Δείτε το βίντεο:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected