Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΠΟ – Απέβαλλε τις Κρήσσες!

02956dadfa4f5ae001bd764b2c2503b4_LΤην αποχώρηση των Κρησσών Ρεθύμνου από την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Γυναικών αποφάσισε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, κατοχύρωσε όλους τους αγώνες στους οποίους δεν αγωνίστηκαν οι Κρητικές υπέρ των αντιπάλων ομάδων με 3-0 στα χαρτιά.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΠΟ:

«Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (15/11/2013)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

2) Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 13.10.2013 μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέρ της πρώτης με τέρματα τριών έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της περιόδου 2014-2015. Επιβάλλει σε βάρος του ιδίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

3) Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Ρέθυμνο στις 20.10.2013 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ και ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέρ της πρώτης με τέρματα τριών έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της περιόδου 2014-2015. Επιβάλλει σε βάρος του ιδίου Σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

4) Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στη Δράμα στις 03.11.2013 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ και ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέρ της πρώτης με τέρματα τριών έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της περιόδου 2014-2015. Επιβάλλει σε βάρος του ιδίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ. Διατάσσει την αποχώρηση του αυτού υπαίτιου σωματείου από το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και ταυτόχρονα τον υποβιβασμό του από την Α΄ στη Β΄ Κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected