Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το pre game της 8ης αγωνιστικής

CIMG7675Έπειτα από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής της 3ης φάσης του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, επιστρέφουμε στη δράση για τους 6 ομίλους της κατηγορίας. Στον 3ο όμιλο, που συμμετέχουν οι ομάδες του νομού μας, οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, όπως άλλωστε και γενικότερα η φετινή εικόνα του ομίλου που ίσως αποτελεί τον πιο αμφίρροπο όλων. Θυμίζουμε πως για ακόμη μία Κυριακή, το Imathia Sports News, σε συνεργασία με 7 ιστοσελίδες θα αναμεταδώσει ζωντανά την εξέλιξη της αγωνιστικής, ενώ θα μπορείτε να παρεμβαίνεται με τα δικά σας μηνύματα. Ας δούμε μία ανάλυση των επτά αναμετρήσεων :

Αχιλλέας Δομοκού – Λαμία : Στη σκιά του χθεσινού σεισμού που…ταρακούνησε την περιοχή και είχε επίκεντρο τον Δομοκό, ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται την πρωτοπόρο Λαμία, στο τοπικό ντέρμπι της Φθιώτιδας. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, έχουν δύσκολο έργο αύριο και θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τα ατού των φιλοξενούμενων για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Αχιλλέας Καμπάς αντιμετωπίζει την απουσία του Θωμά Μπαντή, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Καρδίτσας, ζητώντας μάλιστα συγνώμη αμέσως μετά τον αγώνα με σχετική του ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Από την άλλη πλευρά, ο Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του τοπικού ντέρμπι, ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση της ομάδας του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Κ20, στο οποίο απονεμήθηκε παράλληλα και το Κύπελλο του Πρωταθλητή για την περίοδο 2012-2013. Ας δούμε στιγμιότυπα του περσινού αγώνα της 20ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής από το LamiaStar :


ΑΟ Κύμης  – Τρίκαλα : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟΚ, που υποδέχεται αυτή τη φορά τα Τρίκαλα, με τον σύλλογο της Θεσσαλίας να έχει πλέον νέο προπονητή τον Τίμο Καβακά. Το κλίμα, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει αντιστραφεί στις τάξεις της Θεσσαλικής ομάδας, η οποία μεταβαίνει στην Ανατολική Εύβοια με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Το έργο τους βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς οι “κοκκινόμαυροι” του Βαγγέλη Ντόβολη συνεχίζουν το εντυπωσιακό τους σερί στο πρωτάθλημα, καθώς εκτός του μηδέν παθητικού στην άμυνα, φιγουράρουν μόνοι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα με 14 βαθμούς. Τρία τα ονόματα στο…απουσιολόγιο των γηπεδούχων, καθώς θα απουσιάζουν λόγω καρτών οι Ατάνας Πασκούλεφ και Κώστας Κραβαρίτης, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του τραυματία Μήτρου. Από πλευράς ΑΟΤ, ο Αλεξάντερ Γέφτιτς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα είναι εκτός αποστολής.

Ρήγας Φεραίος – Λευκάδια : Στο Βελεστίνο ταξιδεύουν την Κυριακή το πρωί τα Λευκάδια, όπου θα αντιμετωπίσουν τον φιναλίστ του Κυπέλλου για τον 3ο όμιλο Ρήγα Φεραίο. Η ομάδα του νομού μας, που εντυπωσιάζει φέτος με την παρουσία της στη Γ’ Εθνική και παραμένει αήττητη στις πρώτες 7 αγωνιστικές, θα στερηθεί των απουσιών των Βασίλη Γιαουτζή και Γιώργου Λιακόπουλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ η συμμετοχή του Χρήστου Ζαρογιάννη θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Θυμίζουμε πως παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Τσαλώνης λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Μαγνησίας, με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις τελευταίες της εμφανίσεις και σε εξαιρετική κατάσταση τον μόνιμο σκόρερ της τα τελευταία παιχνίδια Άλεξ Ζατσάι, θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου τον ΠΑΣ έχοντας και τη συμπαράσταση των φίλων του, με τη διοίκηση να ορίζει την τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ σε όσους τα προμηθευτούν πριν την ημέρα του αγώνα. Μοναδικός απών για τους “κυανόλευκους” ο Γιώργος Χατζής, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μακροχώρι : Το πιο ισορροπημένο και αμφίρροπο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής διεξάγεται στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, που πλέον και με τη βοήθεια της…φορητής εξέδρας, έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και περισσότερη άνεση για τους θεατές. Ο Αχιλλέας, που πέτυχε την ιστορική πρόκριση για τον τελικό του 3ου ομίλου την προηγούμενη Κυριακή, υποδέχεται στην Πιερία το Μακροχώρι, με τις δύο ομάδες να φιγουράρουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς. Ο Απόστολος Στύλος για τους γηπεδούχους θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Σακελλαρίδη που εξέτισε την ποινή του, ενώ μοναδικός απόντας θα είναι ο Δημήτρης Κυρτέγος, που μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Από την άλλη πλευρά, ο Λεωνίδας Μπίλης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Τζεϊρανίδη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Κοσμάς Ποζίδης, Ραφαήλ Φωτιάδης και Δημήτρης Βούλγαρης. Θυμίζουμε πως στο περσινό παιχνίδι για τον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Αχιλλέας είχε επικρατήσει με 4-1 χάρη σε γκολ των Κλιάνη, Ευαγγελόπουλου, Παυλίδη και Νάκα, ενώ ο Βούλγαρης είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Μαχητής Τερψιθέας – Δωτιέας Αγιάς (Σάββατο 23/11) : Ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Μαχητής Τερψιθέας υποδέχεται αύριο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης τον Δωτιέα Αγιάς, σε ένα από τα πολλά φετινά ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, λόγω της συμμετοχής τεσσάρων ομάδων στον όμιλο. Οι “κυανόλευκοι” του Νίκο Σταυροθεόδωρου, που προέρχονται από την πολύ σημαντική ισοπαλία στο Μακροχώρι με αντίπαλο την τοπική ομάδα, θα επιδιώξουν την επιστροφή στις νίκες, με τον έμπειρο τεχνικό να υπολογίζει τον Παγκαρλιώτα που απουσίασε από την Ημαθία, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Μαλάκου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμών αλλά και του Βλησαρούλη λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων. Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Αντωνίου θα μπορεί να υπολογίζει τους Πετρουζέλη και Ριζούλη που αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Πυργετός  – ΑΟ Καρδίτσας : Στην Βόρεια Θεσσαλία ταξιδεύει ο ανεβασμένος στις τελευταίες αγωνιστικές ΑΟΚ και συγκεκριμένα στον Πυργετό, όπου θα αντιμετωπίσει την ουραγό τοπική ομάδα. Οι “κυανόλευκοι” του Κώστα Μάγγου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη, έδωσαν το…σύνθημα για ανάκαμψη. Μοναδικός απόντας για τον έμπειρο τεχνικό ο Δήμος Κωνσταντινίδης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει και ο Γιώργος Περήφανος για τους “βυσσινί”, που αποβλήθηκε στην Εύβοια με αντίπαλο την Κύμη.

Αμπελωνιακός – ΑΟ Χαλκίς : Με την…πλάτη στον τοίχο αμφότεροι οι δύο αντίπαλοι και με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα, Αμπελωνιακός και Χαλκίδα αναμετρούνται το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο του Αμπελώνα. Το σύνολο του Γιάννη Γκαμπέτα, που ηττήθηκε με το ευρύ 4-1 στη Λαμία, έχει σημειώσει μία παρατεταμένη…κοιλιά στα τελευταία παιχνίδια, που το έχουν φέρει στη 13η θέση με μόλις 5 βαθμούς. Στο ίδιο μήκος κύματος και το συγκρότημα του Παναγιώτη Τοκπασίδη, που το φετινό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Εντούτοις, το κλίμα στο στρατόπεδο των “κυανολεύκων” είναι θετικό και ταξιδεύουν στη Λάρισα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε πως για τους φιλοξενούμενους αποτελούν ήδη παρελθόν οι Λευτέρης Κάρος και Έντισον Κάφα, που έλυσαν τη συνεργασία τους με τον ιστορικό σύλλογο.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00, εκτός της αναμέτρησης του Μαχητή Τερψιθέας με τον Δωτιέα Αγιάς, που θα διεξαχθεί αύριο την ίδια ώρα :

ΑΟ Κύμης  – Τρίκαλα

Ρήγας Φεραίος – Λευκάδια

Πυργετός  – ΑΟ Καρδίτσας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μακροχώρι

Αχιλλέας Δομοκού – Λαμία

Μαχητής Τερψιθέας – Δωτιέας Αγιάς (23/11, 15.00)

Αμπελωνιακός – ΑΟ Χαλκίς

Ρεπό : ΦΑΣ Νάουσα

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected