Κατηγορίες
Super League 1

SCODA Ξάνθη – Παναιτωλικός (3-1) Για 27′ ο Βασιλακάκης

44c2e95137227e48534067b78c8ee079_LΜε τους Κάλβο, Μάνταλο και Σολτάνι να πρωταγωνιστούν η Ξάνθη επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού για να βρεθεί κοντά στα play-off.

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στα Πηγάδια όπου η Ξάνθη φιλοξένησε τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό για να επιβληθεί τελικά 3-1 και να μειώσει την απόστασή της από τις θέσεις που οδηγούν στα play-off και να σπάσει το αήττητο των οκτώ αναμετρήσεων για τα «καναρίνια».

Από το ξεκίνημα οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και στο 12’ ο Σολτάνι με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας εναέριο πλασέ. Η απάντηση όμως ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδωρίδης σούταρε από το… σπίτι του για να ισοφαρίσει με εξαιρετικό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, τη διαφορά για τους γηπεδούχους έκαναν οι Μάνταλος, Σολτάνι και Κάλβο για να γίνει το 3-1. Στο 55’ ο Μάνταλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Σολτάνι στο 76’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κάλβο.

SCODA Ξάνθη : Τσέμα, Μουκουάνα, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ (63’ Βασιλακάκης), Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Σολάρι (87’ Ράνος), Σολτάνι, Κάλβο.
Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά (81’ Ιωάννου), Γκάλο, Γοδόι, Σίλβα, Θεοδωρίδης, Μελισσάς (69’ Γκόλιας), Κούσας, Μπακάκης (69’ Μπελόν).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected