Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Οι Ημαθιώτικες παρουσίες

γ εθνικη 1Πανσερραϊκός -Μακεδονικός 1-0 (Λάζαρος Υφαντίδης – προπονητής) Στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρέθηκε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 28’ από το τέρμα του Κωνσταντινίδη το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει και το τρίποντο στην ομάδα του.

Πανσερραϊκός : Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Κασμερίδης, Κούτλας, Μπονέρης (66΄ Κράββαρης), Τσιμίκας Σ., Κωνσταντινίδης, Γιαννόπουλος (86΄ Γκάγκας), Καψάλης (61΄ Παπαδόπουλος).
Μακεδονικός : Καρήμαλης, Φοιτάς (68΄ Μπασκάκης), Καραγιάννης, Δούμας, Πουρσανίδης, Μαρίγκος, Κατσαμακίδης, Ζαγναφέρης (72΄ Λαγγίζος), Καμπάζης, Αράπης (46΄ Δράμπης), Κρυστάλης.

Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Σιδηροκάστρου  4-1 (Γιώργος Παπαστεργίου) Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Αγροτικός Αστέρας στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου όπου επικράτησε 4-1. Ο Αθανασιάδης στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Σαμουηλίδη στο 25’ να κάνει το 2-0. Ο Κρυστάλλης στο 68’ έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους για να έρθει ο Λαζαρίδης στο 71’ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μουσετίδη στο 86’.

Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης (73΄ Θεοδωρίδης), Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Μπεκιάρης (77΄ Βελλίνης), Κρυσταλλάκος, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (66΄ Λαζαρίδης).
Εθνικός Σιδηροκάστρου: Ασημώνης, Τσιντσάρης, Πετρίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Αμπαδίνης, Μπουζούρας (69΄ Διαμαντής), Τσεμπερίδης (77΄ Ρούμπος), Παπαστεργίου, Μουτεσίδης, Ιωαννίδης.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Κιλκισιακός  0-2 διεκόπη (Νίκος Τριανταφυλλίδης – Διαιτητικό τρίο Βρέσκας, Γιάντσης, Κελεσίδης) Έτοιμος για τη μεγάλη έκπληξη στον πρώτο όμιλο ήταν ο Κιλκισιακός καθώς στο πρώτο μέρος, ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω βροχόπτωσης. Στο 12’ ο Αϊβαζίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Ματεντζίδη στο 19’ να κάνει το 2-0 του πρώτου μέρους.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος : Καραβέλης, Κωνσταντινίδης, Προβατίδης, Αϊβάζης, Παυλίδης, Καπνόπουλος, Πτηνόπουλος, Σπυρίδης, Παντελίδης (44 Τσορμπαντζής), Τσίλογλου, Μπρατσιάνι.
Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας.

Καμπανιακός – Δόξα Πενταλόφου  2-1 (Ηλίας, Μίλτος Σαπάνης) Στο φινάλε ο Καμπανιακός κατάφερε να κλέψει τη νίκη στο ματς με τη Δόξα Πενταλόφου, επικρατώντας 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Βακουφάρη. Η αντίδραση της ομάδας της Χαλάστρας ήρθε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, καθώς στο 49’ ο Τσατσαλιός με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 84’ η Δόξα είχε δοκάρι με τον Δαλκίδη, αλλά το γκολ ήρθε για τον Καμπανιακό, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ του Προβατίδη για το 2-1.

Καμπανιακός: Παππάς, Παπάζης, Τρικαλινός (92’ Γκαβάνας), Γκόλτσης, Χατζόπουλος, Κουντουράς, Προβατίδης, Υψηλός, Χρήστου, Τσατσαλιός (80’ Γερόπουλος), Παπαγαθονίκου (46’ Αβραμίδης)

Δόξα Πενταλόφου : Καστανίδης, Σεϊζης, Γαβριηλίδης (46’ Τούσιας), Δαλκίδης Σαπάνης, Ταϊρης, Σταμπουλής (82’ Φραρούζος), Σάρα, Βακουφάρης, (89’ Σκέντο) Σκριλάς, Ιβανόφ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected