Κατηγορίες
Γενικά

Μουντιάλ 2014 – Τραγωδία στο υπό κατασκευή γήπεδο! (vids)

bdb956de2eab25a0b51972f431b8abd6_LΤραγωδία στο Σάο Πάουλο όπου τρεις εργάτες βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από κατάρρευση μέρους του γηπέδου της Κορίνθιανς. Το μέρος του γηπέδου, βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της τοποθέτησής του, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέρρευσε για να σκοτώσει ακαριαία τρεις εργάτες.

Όλα αυτά, επτά μήνες πριν από τη διεξαγωγή της γιορτής του ποδοσφαίρου, όπου για ακόμα μία φορά δείχνει πως η Βραζιλία δεν είναι απόλυτα έτοιμη για να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο θεσμό.

Η προθεσμία που υπήρχε για την ολοκλήρωση του έργου ήταν οι 31 Δεκεμβρίου, ωστόσο πλέον αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. «Η οροφή του γηπέδου θα έπρεπε να έχει τελειώσει στο τέλος του μήνα, αλλά θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο. Μετά θα υπάρχουν οι τελικές λεπτομέρειες. Ακόμα πιστεύω πως θα τελειώσει το έργο και θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο», είπε συγκεκριμένα ένας από τους εργάτες.

Από την πλευρά του ο Σεπ Μπλάτερ, έστειλε τα συλλυπητήρια του μέσω του twitter: «Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος για το θάνατο των εργατών στο Κορίνθιανς Αρένα», ανέφερε συγκεκριμένα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected