Γενικά

Imathia Sports News – Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο…

Πλησιάζουμε το τέλος ακόμη μίας χρονιάς και το Imathia Sports News σε λίγες μέρες συμπληρώνει 16 μήνες ζωής! Για μας που δίνουμε καθημερινά τη “μάχη” με το ρεπορτάζ, την ανάλυση και την ειδησεογραφία μας φαίνεται αιώνας χρονικά, όμως από την άλλη πλευρά είναι μία λατρεία που έγινε συνήθεια!

Μεγάλος ΚΡΙΤΗΣ μας και η γνώμη του οποίου μας ενδιαφέρει όσο τίποτα άλλο, είναι του αναγνώστη μας. Η πρόσφατη μετατροπή μας σε site από το…ρομαντικό blog, μας έφερε μπροστά σε μια νέα πρόκληση, που η αλήθεια είναι πως αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς μας…απογείωσε!

Αυτό που ζούμε όμως καθημερινά, τόσο από το ρεπορτάζ όσο και με την εκπομπή μας στα τηλεοπτικά κανάλια FLASH TV και ΔΙΟΝ Τηλεόραση, είναι η μεγάλη αγάπη του κόσμου για την ιστοσελίδα μας και την προτίμηση του για την έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση του.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, το Imathia Sports News, ξεπέρασε το “φράγμα” των 3.000.000 συνολικών προβολών στους 16 αυτούς μήνες ζωής και μάλιστα οι 15.000 προβολές της σελίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους αλλά ταυτόχρονα ακόμη πιο υπεύθυνους απέναντι σε σας, τους αναγνώστες μας.

Το ευχαριστώ είναι πραγματικά το λιγότερο που μπορούμε να πούμε και όπως έχουμε επαναλάβει και στο παρελθόν, παρά την κρίση, παρά την έντονη και απαιτητική προσωπική ζωή όλων των συνεργατών μας, σας βεβαιώνουμε πως θα είμαστε ΕΔΩ όσο αντέχουν τα πόδια μας. Γιατί από καρδιά και ψυχή έχουμε μπόλικη, ενώ εκ φύσεως είμαστε ταυτόχρονα και ειδικοί στις σημειώσεις στα παλαιά υποδήματα…

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected