Γενικά

Ζάκυνθος VS Απόλλων Καλαμαριάς – Ειδησεογραφία ενόψει της αναμέτρησης

Εν αναμονή της χορηγικής βοήθειας από τον Γιώργο Θεοδόση, η Ζάκυνθος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει Καλαμαριάς. Στο νησί οι Πόντιοι, τι δήλωσε ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Σύμμφωνα με ρεπορτάζ του ioniansports.gr, ο επιχειρηματίας που ετοιμάζεται να βοηθήσει τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, με τη μορφή χορηγίας, είναι ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας News Phone Ελλάς, Γιώργος Θεοδόσης. Ο 50χρονος Ζακυνθινός επιχειρηματίας επιθυμεί να δώσει μια οικονομική “ανάσα” στην ομάδα του τόπου του, ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League. Στο παρελθόν, έχει βοηθήσει άλλους συλλόγους της Ζακύνθου, όπως την ομάδα μπάσκετ ΑΓΕΖ και τον Ελατιακό Βολιμών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, πανέτοιμη είναι η ομάδα του Λούκα Κολονέλο για τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες μετά το “στραβοπάτημα” στην Κέρκυρα, με τον Ιταλό τεχνικό να μην υπολογίζει στον τραυματία Κυριακίδη, ενώ η συμμετοχή του Πετράκου στην 18αδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Παντζιαράς: Επιβάλλεται η επιστροφή στις νίκες!

Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στη Ζάκυνθο η απόστολη του Απόλλωνα 1926. Οι παίκτες κατέλυσαν σε ξενοδοχείο και το μεσημέρι πήγαν για χαλάρωμα στο γήπεδο του Μαχαιράδου, ενώ σε δηλώσεις του σε τοπικό μέσο (zantesport) για την αναμέτρηση, ο Ανδρέας Παντζιαράς τόνισε:

«Προβλέπεται να γίνει ένα πολύ καλό ματς, με καλές καιρικές συνθήκες. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες. Μακάρι να είναι η δικιά μου η ομάδα αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος, γιατί προερχόμαστε από 4 συνεχόμενες ήττες. Σε ότι αφορά τη Ζάκυνθο, είναι πολύ καλή ομάδα που έχει καλή συγκομιδή βαθμών, ειδικά στην έδρα της, όπου διατηρεί το απόλυτο. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να ευχαριστηθεί ένα καλό ποδόσφαιρο».

Οι παίκτες που ταξίδεψαν στο νησί είναι οι Βαλσαμάκης, Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Σακκάς, Αλμπάνης, Καπίας, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Ορφανός, Βέντζιος, Μωυσίδης, Προβατίδης, Παρμαξίδης, Πέλκας, Λι Κουάντιο, Βλάχος, Γκουγκουλιάς και Αθανασιάδης. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Ναλμπάντης, Παντελιάδης, Βέργος, Λιόνης και Πασιαλής. Στο μεταξύ, προβάδισμα για να ξεκινήσουν, έχουν οι Καρατζιοβαλης, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Μανουσαρίδης, Κισκαμπάνης, Μωυσίδης, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Πέλκας, Κουάντιο, Αθανασιάδης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected