Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

αεπ ακαδημιαΔυναμικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε για όλα τα τμήματα της ΑΕΠ – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Συγκεκριμένα:

Νίκη για την ΑΕΠ

ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕΠ : 1-2

Εικόνα παιχνιδιού: Καλή η απόδοση των παικτών της ΑΕΠ σε όλο το διάστημα του αγώνα και παρόλο που στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε στην επανάληψη να σκοράρει 2 φορές με τους Μιχαηλίδη, Σιούτη και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι της ΑΕΠ ελπίζουν σε ακόμη καλύτερη συνέχεια με την επιστροφή των τραυματιών Κιατικίδη, Σιδηρόπουλου.

Σύνθεση ΑΕΠ : Οβεζίκογλου, Χαρισιάδης Γ., Ιορδανίδης, Νταμοτσίδης, ( 55’ Χαρισιάδης Μ.), Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Τσαλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Καλτσάς, Γκαλαίτσης ( 45’ Σιούτης), Γαλάνης (90 Γκέλος).

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΠ την Κυριακή 15/12 με το ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδο της Ραχιάς.

Ισοπαλία η Ακαδημία Βέροιας

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας : 0-0

Εικόνα παιχνιδιού: Η επιστροφή του φέρελπι και ταλαντούχου τερματοφύλακα Βελέντζα στους αγωνιστικούς χώρους έδωσε δύναμη και αυτοπεποίθηση στους νεαρούς συμπαίκτες του. Όλοι μαζί αγωνίστηκαν και πέτυχαν να πάρουν τον έναν βαθμό με πολύ κουράγιο και προσπάθεια, ώστε να συμβάλλουν στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Απέναντί τους βρέθηκε μια ομάδα με καλή κυκλοφορία, καλή τεχνική, ποικιλία στην ανάπτυξή της, μα πάνω από όλα με άριστη οργάνωση και φιλοσοφία από μέρος των παραγόντων της.

Σύνθεση Ακαδημίας : Βελέντζας, Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος Χρ., Τρούπκος, Κουιρουκίδης, Τσαλουχίδης, Γαβριηλίδης ( 72’ Καβουνόπουλος), Μπέσιος, Μανουσαρίδης ( 61’ Κούσιος), ΚαραπεΙδης, Μπεκιαρίδης ( 90’ Μπέζατ).

Επόμενο παιχνίδι: η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της Ελπίδας Μονοσπίτων.

Φιλικό με την Ακαδημία Αργυρίου το παιδικό

Ακαδημία Αργυρίου  – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-0

Σε φιλικό παιχνίδι αγωνίστηκαν οι παίδες της Ακαδημίας με το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας Αργυρίου, καθώς βάσει προγράμματος το πρωτάθλημα είχε διακοπή πριν το β’ γύρο. Οι ποδοσφαιριστές ωστόσο δεν έμειναν άπραγοι και εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή απολαμβάνοντας τη φιλοξενία των ανθρώπων της Νάουσας.

Το επόμενο Σάββατο 14/12/2013: το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο της Ραχιάς με την ομάδα του Μακεδόνα. Ώρα έναρξης: 11.00’ π.μ.

Με την Ακαδημία Αργυρίου τα τμήματα υποδομής

Πολύ ωραία παιχνίδια παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο στα γήπεδα Αργυρίου. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν για ακόμη μια φορά τον καλό για την εποχή καιρό.

Το προσεχές Σάββατο 14/12, τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Ραχιάς με το Νηρέα Βέροιας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις: 9.30’ π.μ.

Στα γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.

Στη Ράχιά: 10.00’ π.μ.

Επιστροφή: 13.15’ μ.μ

Ρούχα: πράσινα

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected