Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολλανδία – Ο πρίγκηπας και το παραμύθι!

BbG_37hIYAAhHl4Αστεία πράγματα στη Ντεν Μπος όπου οι ιδιοκτήτες της ομάδας συμφώνησαν να πουλήσουν το σύλλογο σε ψεύτικους Άραβες με τους παίκτες να τους εκδικούνται με αστεία φωτογραφία.

Αρκετά είναι τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τη Ντεν Μπος η οποία βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να βρει επενδυτές για να μπορέσει να βγει η χρονιά. Για το λόγο αυτό, είναι ανοιχτή να ακούσει κάθε πιθανή προσφορά που θα την έβγαζε από το αδιέξοδο.

Παρόλα αυτά, πιάστηκε αδιάβαστη με αποτέλεσμα να ακούσει δύο κανονικούς ανθρώπους ντυμένους Άραβες να τους κάνουν πρόταση και αυτοί από την πλευρά τους να τη δεχτούν (!) για να γίνουν ρεζίλι σε όλο τον κόσμο, καθώς οι συζητήσεις μαγνητοσκοπήθηκαν εν αγνοία τους και βγήκαν στην τηλεόραση της Ολλανδίας.

Η προσπάθεια αυτή έγινε από το TV Show, PowNews για να εξακριβωθεί πόσο απελπισμένες είναι οι ομάδες της Ολλανδίας αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι. Τα πράγματα για τους ιδιοκτήτες έγιναν ακόμα χειρότερα όταν οι απαιτήσεις των «Αράβων» ήταν να απομακρυνθούν όσοι ποδοσφαιριστές είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά και να χωριστούν οι κερκίδες σε ανδρικές και γυναικείες.

Το τραγικό όλων, είναι το γεγονός πως οι διοικούντες την ομάδα, δέχτηκαν όλες αυτές τις απαιτήσεις.

Όπως είναι φυσικό, πλέον έχουν γίνει περίγελος όλων, ακόμα και των ποδοσφαιριστών της ομάδας που ανέβασαν την παρακάτω φωτογραφία, όπου έχουν ντυθεί Άραβες και κάνουν έκκληση σε κάποιους να ακούσουν την προσφορά τους…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected