Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή – Συμφωνία με έναν πρώην κάτοικο Τρίπολης!

b6dea32d6c68a96a3c1c84df8c2e8b07_LΗ Παναχαϊκή ξεκίνησε νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Football League την ενίσχυση της εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η πατρινή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Γκάμπριελ Ντο Κάρμο υπογράφοντας μαζί του προσύμφωνο 2,5 ετών. Η ΠΑΕ διευκρίνισε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα προπονηθεί για δέκα μέρες με τους Αχαιούς και αν ο Νίκος Παπαδόπουλος δώσει το «πράσινο φως» τότε θα φορέσει και επίσημα τα «κοκκινόμαυρα». Ο 22χρονος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του στον Αστέρα Τρίπολης την περίοδο 2011-2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου αποκτήσεως με τον ποδοσφαιριστή DoCarmoGabriel.

Ο DoCarmoGabrielείναι βραζιλιάνος αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και στην Βραζιλία αγωνιζόταν στις CoritibaJunior, Villanova.

Στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο 2011-2012 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 , έχοντας 7 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η αλλαγή προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης με την έλευση του Σάκη Τσιώλη έφερε στην 11αδα αντί του DoCarmoGabriel τον EmanuelPerrone και εξαιτίας αυτού ο DoCarmoGabriel επέστρεψε στην Βραζιλία.

Επανήλθε στην Ευρώπη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Locomotiv Plovdiv, από την οποία αποχώρησε προ 20 ημερών κάνοντας προσφυγή λόγω μη πληρωμής του .

Στην Locomotiv Plovdiv αγωνίστηκε 7 φορές στην θέση του περιφερικού κυνηγού αφού, παρά το ύψος του λόγω της ταχύτητας του αγωνίστηκε σε αυτή την θέση.

Ο DoCarmoGabriel είναι 22 ετών έχει ύψος 1,89 και με την ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει υπογράψει προσύμφωνο 2,5 ετών.

Θα προπονηθεί με την ομάδα της Παναχαϊκής για 10 ημέρες και αφού περάσει εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις θα αποκτηθεί εφόσον ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος εγκρίνει την απόδοση του».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected