Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Στόχος…ποντικών Αγκαθιά και Σχοινάς!

Απίστευτα πράγματα εν έτη 2013 και σύντομα 2014… Τα γήπεδα Αγκαθιάς (φωτ.αριστερά) και Σχοινά (φωτ.δεξιά) έγιναν στόχος διαρρηκτών, που όχι απλά απέσπασαν κάποια πράγματα και αποχώρησαν, αντίθετα έκαναν κανονική…μετακόμιση!

Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα, χθες τα ξημερώματα άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο της Αγκαθιάς και αφαίρεσαν ηλιακούς θερμωσίφωνες (όπως βλέπουμε και στη φωτό), καλοριφέρ, ψυγεία, πλυντήρια, τον λέβητα πετρελαίου, όργανα γυμναστικής, προπονητικό υλικό, ιματισμό, γεννήτρια ρεύματος και πολλά άλλα, κάνοντας πλέον εφιαλτική την επόμενη μέρα στην ιστορική ομάδα. Οι “ποντικοί” δεν δίστασαν να πάρουν τον χρόνο τους για να διαπράξουν το έργο τους, ενώ είναι φανερό πως ήταν αρκετά άτομα για να μπορέσουν να μεταφέρουν τα παραπάνω πράγματα.

Λίγες μέρες νωρίτερα στόχος έγινε και το γήπεδο της ΑΕ Σχοινά, επίσης ομάδα Γ’ Ερασιτεχνικής, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι έσπασαν την κεντρική πόρτα των αποδυτηρίων και απέσπασαν προπονητικό υλικό και διάφορα πράγματα που είχαν αποθηκευτεί στον χώρο αυτό. Το αρνητικό της υπόθεσης, εκτός της επιτακτικής αντικατάστασης των υλικών που εκπλάπησαν, είναι ότι έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν την φιλανθρωπική εκδήλωση της ομάδας, την ερχόμενη Κυριακή 15/12 στο γήπεδο του Σχοινά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected