Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Άρης Κ17 1-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε ένα μοιρασμένο παιχνίδι και χωρίς τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες εκτός των δύο τερμάτων, η Κ17 της Βέροιας ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την αντίστοιχη του Άρη, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους, δέχτηκε όμως την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή από την Ημαθία.

Το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένη τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και τις ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος η “Βασίλισσα” προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, πίεσε αρκετά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εντούτοις δεν κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ, κάτι που κατάφερε στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του δευτέρου μέρους με τον Δημητριάδη (48′).

Τη φάση αυτή ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ωστόσο ισοφάρισαν στο 62′, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι το τελικό σφύριγμα, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε πολλά λάθη ενώ οι δύο προπονητές προχώρησαν και σε συνεχόμενες αλλαγές που έριξαν τον ρυθμό του αγώνα. Με την ισοπαλία αυτή, η Βέροια έφτασε τους 14 βαθμούς και η ομάδα της Θεσσαλονίκης τους 20, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με την ομάδα του Άρη αγωνίστηκε για 90′ ο Ημαθιώτης μέσος Βαγγέλης Ίντος.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Καραϊσκο.

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Δημητριάδης, Μπουρδάνος (55′ λ.τ. Χαραλαμπίδης), Μαγγίζης, Ράδης, Σιμόνι, Καψάλης (80′ Παναγιωτίδης), Παπακωνσταντίνου (85′ Τσιούχας), Τέας (70′ Σαμιώτης), Χατζηπαρασίδης (87′ Στράντζαλης)

Άρης Κ17 : Αρβανίτης, Χουζούρης (70′ Ιωαννίδης), Σολένγκος, Πέτσκα, Παπαγεωργίου, Ίντος, Λαδόπουλος (70′ Κατσούλης), Τοπουζλής (85′ Κιοσσές), Αργυρόπουλος, Μαυρίδης (75′ Μούδιος), Συμεωνίδης.

Ρεπορτάζ : Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected