Κατηγορίες

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

αεπ ακαδημιαΣυνεχίστηκαν οι αγώνες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις κατηγορίες που συμμετέχουν τα τμήματα της ΑΕΠ – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Συγκεκριμένα:

 ΑΕΠ – ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ : 0-0

Εικόνα παιχνιδιού: Πολύ καλή η απόδοση που πέτυχε η ομάδα της ΑΕΠ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας απέναντί της την ομάδα του Ροδοχωρίου που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ, αφού οι προσπάθειες των παικτών της δεν είχαν ευτυχή κατάληξη σε αρκετές ενέργειές τους. Οι γηπεδούχοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την κατά τα άλλα καλή διαιτησία, στο 78’ , όπου από σέντρα του Νταμοτσίδη η μπάλα βρήκε καθαρά σε χέρι αμυντικού μέσα στη μικρή περιοχή. Κατά τη διάρκεια των εορτών, θα πραγματοποιηθούν φιλικά για τη συνέχιση της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών.

Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Χαρισιάδης Γ., Θεοδωρίδης, Ιορδανίδης, Χαρισιάδης Μ., Τσαλακόπουλος, Νταμοτσίδης, Γαλάνης (65’ Γκίλινας) Σιούτης,  (75’ Γκαλαίτσης), Καλτσάς, Γαβριηλίδης.

«Ελπίδα» Μονοσπίτων Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 5-1

Εικόνα παιχνιδιού: Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα της Ακαδημίας, η οποία δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, καθώς η απειρία των νεαρών παικτών  έπαιξε το σπουδαιότερο ρόλο στην τελική επικράτηση  της γηπεδούχου ομάδας.

Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Δρόσος, Γκιουλέκας, Κουιρουκίδης, Τσαλουχίδης, Τρούπκος (70’ Κούβαρος), Γαβριηλίδης, Τηλκερίδης (60’ Καβουνόπουλος), Μπεκιαρίδης, ( 75’ Μπέζατ), Μανουσαρίδης, Μπέσιος.

Επόμενο παιχνίδι: η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της Ελπίδας Μονοσπίτων.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας  – Μακεδόνας Βέροιας : 1-1

Εικόνα παιχνιδιού: Μέτριο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο της Ραχιάς, αφού και οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε μέτρια μέρα. Κακή εντύπωση δημιουργήθηκε από παράγοντα των φιλοξενουμένων, που διαμαρτυρόταν άκομψα από την κερκίδα του γηπέδου προς το διαιτητή του αγώνα.

Σύνθεση Ακαδημίας: Παρασκευαϊδης, Μαρκόπουλος, Απαζίδης, Σοφιανίδης, Μπρανιώτης, Κούβαρος, Σακελαρίου, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Χρ., Μπεκιαρίδης, Γκιουλέκας.

Με το Νηρέα τα τμήματα υποδομής

Ευχάριστα τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στο αθλητικό κέντρο Ράχης με τους νεαρούς παίκτες να απολαμβάνουν τον όμορφο καιρό και την καλή διάθεση.

Το πρόγραμμα των τμημάτων για αγώνες και προπονήσεις για τις ημέρες των εορτών θα ανακοινωθεί σύντομα.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected