Football League

Δόξα Δράμας – Νέα προειδοποίηση των παικτών

doxaDramas34_610x400Να αντιδράσουν, απέχοντας από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, αποφάσισαν οι παίκτες της Δόξας Δράμας, για την καθυστέρηση της καταβολής μισθών…

Η οικονομική στενότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της Δόξας και είναι η αιτία να μείνουν αρκετά πίσω οι μισθοδοσίες, είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι ποδοσφαιριστές σε μια κίνηση διαμαρτυρίας και να θέσουν το σχετικό θέμα προς την διοίκηση.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μην γίνει η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση (κάθε Τετάρτη το πρόγραμμα προπόνησης είναι διπλό) και οι παίκτες, μετά τις διαβουλεύσεις που έγιναν, πήγαν σε καφέ παρακείμενο του γηπέδου.

Αρχικά τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, ενήμερα για τις προθέσεις των παικτών, συγκεντρώθηκαν για να δουν πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα. Παρόντες ήταν και οι επτά από τους εννέα. Εδώ και αρκετό διάστημα ο Γιώργος Γκαζάνης έχει αποστασιοποιηθεί, ενώ ο Χάρης Τοματσίδης λόγω προσωπικού κωλύματος, δεν συμμετέχει αλλά σε κάθε περίπτωση είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να βοηθήσει. Στην συνέχεια συναντήθηκαν με αρκετούς δραμινής καταγωγής παίκτες, γεγονός που ωστόσο δεν ευχαρίστησε τους υπόλοιπους μη Δραμινούς.

Αυτό που δόθηκε σαν θέση από την διοίκηση στους παίκτες είναι ότι οι πληρωμές καθυστερούν γιατί αντίστοιχα καθυστερεί η εκροή χρημάτων από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Σύμφωνα με τα ποσά που λέχθηκαν, η ΠΑΕ έχει να λαμβάνει συνολικά 194 χιλιάρικα από τον ΟΠΑΠ και 104 από τα τηλεοπτικά. Από αυτά έλαβε μέχρι τώρα μόλις τα 25! Μάλιστα αναμενόταν στις 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών που έχει σταλεί, ποσό 33 χιλιάδων για να καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις που αφορούν κυρίως μισθοδοσίες ύψους 27 χιλιάδων.

Την επόμενη εβδομάδα το θέμα του Μιλένκοβιτς

Καθώς προέχει το παιχνίδι της Κυριακής που είναι καθοριστικό για την βαθμολογική πορεία της Δόξας, το θέμα του Μιλένκοβιτς έχει μείνει πίσω. Στη μέση υπάρχει η διευθέτηση της οικονομικής διαφοράς που προκύπτει από το συμβόλαιο του 36χρονου αμυντικού και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την διοίκηση, η οποία θέλει να βρει την χρυσή τομή στο θέμα. Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής προπονείται μόνος του.

Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο ορφανοτροφείο Δράμας

Για την καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της δραμινής ΠΑΕ, αντιπροσωπεία των παικτών της Δόξας θα επισκεφθεί την Παρασκευή το μεσημέρι το ορφανοτροφείο Δράμας για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα στα μικρά παιδιά, καλώντας τα να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της με το Βατανιακό.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected