Κατηγορίες
Basket

Το κάρφωμα της χρονιάς από 15χρονο! (vid)

de6a7d0ab1e1cd18fff68af569a3162c_LΟ βασιλιάς πέθανε. Ζήτω ο βασιλιάς! Ο νέος Λεμπρόν Τζέιμς ονομάζεται Σέβενθ Γουντς και είναι μόλις 15 ετών.

Το κάρφωμα της χρονιάς πραγματοποίησε το παιδί θαύμα του αμερικανικού μπάσκετ στο πρώτο παιχνίδι του στο 12ο ετήσιο τουρνουά «Chick-Fil-A Classic», στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας. Ο δευτεροετής στο γυμνάσιο του Χάμοντ έκλεψε την παράσταση με τα αθλητικά προσόντα του και, κυρίως, το εντυπωσιακό κάρφωμα που πραγματοποίησε κι άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Αναμφισβήτητο είναι το ταλέντο του, μεγάλες οι προοπτικές εξέλιξής του, για τον γεννημένο στις 7 Ιουλίου του 1998 γκαρντ, ο οποίος έχει ύψος μόλις 1,88μ., ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από την ηλικία των τεσσάρων ετών και είναι ήδη μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων των ΗΠΑ. Ο αγαπημένος παίκτης του είναι ο Κρις Πολ, επειδή είναι ηγέτης ως πλέι μέικερ, ενώ του αρέσει και ο Καρμέλο Άντονι, ωστόσο ο σκύλος του έχει το όνομα «βασιλιάς». Τυχαίο;

Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως το νέο Λεμπρόν Τζέιμς και ο χρόνος θα δείξει εάν έχουν δίκιο ή βιάστηκαν να βρουν διάδοχο για τον 28άχρονο φόργουορντ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Μαϊάμι Χιτ.

http://www.youtube.com/watch?v=0Xt3FPehjh8

http://www.youtube.com/watch?v=Kx8Ck6I08BY

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected