Κατηγορίες
Αθλήματα

ΕΣΠΕΜ – Ήττα στην πρεμιέρα για Φίλιππο. Τι έγινε στα άλλα ματς

__________(1)

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην ΕΣΠΕΜ ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς ηττήθηκε στην Έδεσσα από τους Ίκαρους με 3-0 σετ (25-19, 25-19, 25-12). Η ομάδα του Γρηγόρη Ορφανίδη ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο πρώτο σετ, εντούτοις κάποια καθοριστικά λάθη οδήγησαν στο να προηγηθούν οι γηπεδούχοι με 1-0 σετ, που τους έδωσε το ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια.

Οι παίκτες του Φιλίππου είχαν εξίσου καλή απόδοση στο δεύτερο, πήραν αρκετούς πόντους από μπλοκ και παρά την προσπάθεια, οι γηπεδούχοι με καθοριστικούς πόντους κατάφεραν να κατακτήσουν και το δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενοι δεν απέδωσαν όπως στα προηγούμενα, η κούραση από τις λίγες επιλογές στο ρόστερ επήλθε σταδιακά και με αντεπίθεση διαρκείας ο Ίκαρος κατέκτησε τη νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Γρηγόρη Ορφανίδη δεν πτοούνται από την ήττα στην Έδεσσα και συνεχίζουν την προσπάθεια, που όπως αναφέραμε και στο pre game του πρωταθλήματος, θα είναι η “αναγέννηση” της ομάδας και η σχεδίαση ενός ικανού συλλόγου που θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια.

Διαιτητές της συνάντησης οι κ.κ. Κουτρουλιάς και Περδίκας.

Οι συνθέσεις

Ίκαρος Έδεσσας : Ζαχαριάδης, Τσαουσκάς, Παπαδόπουλος Γ., Σαμαράς, Εξαρχόπουλος, Κορωνάς, Μήλης, Χρυσοχοϊδης, Παυλίδης, Παρασκευόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Προμογιάννης

Φίλιππος Βέροιας : Φωτόπουλος, Κατσαέλης, Πρόϊος, Ορφανίδης, Σολωμονίδης, Ανδρεόπουλος, Μανώλης, Ματσαρίδης

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ίκαρος Έδεσσας – Φίλιππος Βέροιας  3-0

Αριστοτέλης Σκύδρας – Εδεσσαϊκή  3-0

Απόλλων Καλυβίων Πέλλας – Πιερικός  0-3

Αρχέλαος Κατερίνης – ΓΣ Κοζάνης  0-3

Ρεπό : Ήφαιστος Φλώρινας

* Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected