Football League

Αιγινιακός – Νέες ανακατατάξεις στο προσκήνιο!

miloskobits

Η αποχώρηση του Τσουρλίνοφ από την επίθεση του Αιγινιακού δεν θα είναι πιθανότατα η μοναδική για τη γραμμή κρούσης, αφού αναμένονται και άλλες διαφοροποιήσεις-ανακατατάξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, στην ομάδα της Πιερίας περίμεναν περισσότερα από τους Σέρβους Πρέντραγκ Σίκιμιτς και Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς (φωτό) και μόνο απίθανο δεν είναι να αποδεσμευτούν αμφότεροι τις επόμενες μέρες, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά τα Χριστούγεννα (οι δυο τους έφυγαν απευθείας από την Καβάλα για την πατρίδα τους την Κυριακή).

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, στο Αιγίνιο θα ψάξουν δυο, ακόμα και τρεις επιθετικούς και ήδη ακούγονται πολλά ονόματα, όπως των Χρήστου Κουτσοσπύρου (Παναιτωλικός), Ηλία Μανίκα (Πιερικός), Μάρκου Μαραγκουδάκη (Παναχαϊκή) και Γιάννη Γκέσιου (ελεύθερος από Ολυμπιακό Βόλου).

Οι δυο πρώτοι αποτελούν διακαείς πόθους όπως φαίνεται, με τον Κουτσοσπύρο να μην είναι ιδιαίτερα «ζεστός» στο να φύγει απ’ το Αγρίνιο, ενώ οι δυο τελευταίοι είχαν απασχολήσει το καλοκαίρι τους κυανόλευκους (ενδιαφέρουν και άλλες ομάδες, ενώ ο Μαραγκουδάκης ίσως μείνει στην Πάτρα). Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο και για άλλες αποχωρήσεις (το Αγιονέρι θέλει τον Πλατάκη και ο Οδυσσέας Κορδελιού τον Τσολακίδη).

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected