Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – “Στεγνοί” για τις γιορτές!

apollwn25_610x400Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα στον Απόλλωνα όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, καθώς η ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου ήταν η έκτη σε επτά παιχνίδια, ήρθαν και οι οικονομικές δυσκολίες να συνθέσουν ένα σκηνικό που κανείς δεν το περίμενε στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες, αφορμή στάθηκε η οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Η διοίκηση είχε υποσχεθεί στους παίκτες ότι την Τρίτη θα βάλει χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, κάτι που δεν έγινε. Τα χρωστούμενα αφορούν στον μισθό Νοεμβρίου, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι σε λίγες ημέρες τελειώνει και ο Δεκέμβριος… Και φυσικά τέτοια… μαύρα Χριστούγεννα δεν περίμεναν οι νεαροί παίκτες, πολλοί εκ των οποίων ζουν με τα χρήματα που κερδίζουν από τον Απόλλωνα και υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης.

Συνάντηση με Ποικιλίδη

Και μέσα σε όλα αυτά στις 27 Δεκεμβρίου, επίκειται συνάντηση του κ. Χαραλαμπίδη με τον κ. Ποικιλίδη προκειμένου ορισμένοι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ να αγωνιστούν με την φανέλα του Απόλλωνα. Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος στόχος είναι ο Πόποβιτς ο οποίος αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον Πλατανιά. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί στον Απόλλωνα, ως δανεικός φυσικά.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected