Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Οι…γείτονες διαψεύδουν τις μεταγραφές!

ASA_610x400Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα 1963 που αναφέρεται στην απόκτηση των ποδοσφαιριστών Παναγιώτη Πάτρα και Θωμά Μυριώτη, εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας!

Οι “κιτρινόμαυροι”, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση, δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τη στάση της διοίκησης των Τρικάλων που δεν ενημέρωσαν κανέναν στην Αναγέννηση και ανακοίνωσαν μεταγραφή χωρίς να υφίσταται!

Αφήνουν το θέμα ανοιχτό προς συζήτηση για μετά τα Χριστούγεννα και ξεκαθαρίζουν πως οι παίκτες παραχωρούνται μόνο δανεικοί σε όποια ομάδα εκδηλώσει πρόταση! Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Αναγέννησης τονίζει τα εξής:

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση του AO Τρίκαλα 1963 που αναφέρεται στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας του Παναγιώτη Πάτρα και του Θωμά Μυριώτη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων και προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού τονίζουμε τα εξής:

Την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της ομάδας μας μετέβη στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τις πληρωμές των παικτών. Στην συνέχεια το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής Θωμάς Μυριώτης τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς εκφράζοντας την επιθυμία του να μεταβεί μαζί με τον Παναγιώτη Πάτρα στα Τρίκαλα.

Ο πρόεδρος κ. Μπούρμπος και αρμόδιος για τα αγωνιστικά θέματα, ξεκαθάρισε ότι περι αυτού θ’ αποφασίσει ο προπονητής ο οποίος συναίνεσε στον δανεισμό τους για έξι μήνες μέχρι το τέλος σε κάποια ομάδα, ώστε να πάρουν παιχνίδια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Αναγέννηση.

Ουδεμία επαφή υπήρξε με την ομάδα των Τρικάλων, τον πρόεδρό της ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα απο την διοίκηση της Αναγέννησης.

Με έκπληξη, λοιπον, διαβάσαμε δημοσιεύματα αλλά και την επίσημη ανακοίνωση των Τρικάλων.

Διαψεύδουμε, λοιπον, κατηγορηματικά τα όσα δημοσιεύτηκαν. Δεν υπάρχει καμία παραχώρηση παίκτη της Αναγέννησης, αφού δεν υπάρχει και καμμία επίσημη πρόταση απο οποιαδήποτε ομάδα, είτε τοπική είτε εκτός Καρδίτσας.

Η διοίκηση θα συζητήσει μετά τα Χριστούγεννα το θέμα που προέκυψε, θ’ αφουγκραστεί την επιθυμία των παικτών, και θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της που θα είναι φυσικά με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας”.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected