Κατηγορίες
Γενικά

ΑΕΛ – Σε ετοιμότητα ενόψει Κοζάνης

AEL paiktes_610x400Η προετοιμασία της Λάρισας ξεκίνησε την Πέμπτη. Όλοι ήταν στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Στράντζαλη και αυτό είναι φυσικά το ευχάριστο ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με την Κοζάνη εκτός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου (17:30).

Τα ευχάριστα έρχονται από τους Κυριακίδη και Σαββίδη οι οποίοι έβγαλαν κανονικά όλη την προπόνηση (με επιφύλαξη) και λογικά θα είναι στα πλάνα για το ερχόμενο παιχνίδι.

Το μόνο που θέλει λίγο προσοχή είναι το διάστημα αποχής που έχουν οι συγκεκριμένοι παίκτες και γι’ αυτό το τεχνικό τιμ προσπαθεί να τους βάλει ομαλά σε φουλ ρυθμούς. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Με δεδομένο πως το παιχνίδι της Κυριακής για το κύπελλο κόντρα στην Κοζάνη στις 17:30 θα γίνει βράδυ, το τεχνικό τιμ αποφάσισε η τελευταία ουσιαστικά προπόνηση να πραγματοποιηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Αρχικά ήταν στο πλάνο να γίνει στα Ταμπάκικα, τελικά όμως την Παρασκευή η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 ξανά στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» και με το φως των προβολέων, ώστε οι παίκτες να μπούνε από τώρα στο κλίμα της ερχόμενης αναμέτρησης, σε ένα ματς νοκ – άουτ.

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected