Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ντιέγκο Μιλίτο – Στο πάνθεον της ιστορίας! (vid)

92b00714e23ca11756f38b08c1c1d739_LΟ Γκάμπριελ Μιλίτο έβαλε τέλος σε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα, με ένα φιλικό παιχνίδι της τελευταίας ομάδας του, Ιντεπεντιέντε, και φίλων του από τα χρόνια που πέρασε στα γήπεδα…

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και το έκανε με μια ξεχωριστή γιορτή που διοργανώθηκε στο γήπεδο της Ιντεπεντιέντε. Ο Μιλίτο κάλεσε αρκετούς ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων του ο αδερφός του, Ντιέγκο, αλλά και οι Χαβιέρ Ζανέτι, Εστεμπάν Καμπιάσο, Μάξι Ροντρίγκες, Χουάν Σεμπαστιάλ Βερόν, Νικολάς Μπουρντίσο, Χαβιέρ Μαστσεράνο και ο Ουρουγουανός, Ντιέγκο Φορλάν, με μεγάλο απόντα τον Λιονέλ Μέσι.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, πάντως, είχε ενημερώσει πως δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο φιλικό καθώς υποβάλλεται σε θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν ήταν εύκολο να μπει στη διαδικασία να διακόψει το πρόγραμμά του και να παίξει, έστω και σε έναν τέτοιο αγώνα. Όσο για το αποτέλεσμα του αποχαιρετιστήριου φιλικού του Γκάμπριελ Μιλίτο, η Ιντεπεντιέντε νίκησε 3-1 με τον άλλοτε δυναμικό στόπερ να πετυχαίνει ένα από τα γκολ των νικητών.

http://www.youtube.com/watch?v=UNoD6Ozt8Gw

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected