Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Δομοκού – Απεργία διαρκείας και…μαύρες σκέψεις!

DOM16Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται ότι κλείνει το 2013 για την ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού! Οι ποδοσφαιριστές έχουν κηρύξει απεργία διαρκείας διεκδικώντας τα οδοιπορικά τους και απείλησαν ότι δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο αν δεν τα πάρουν όλα.

Η Διοίκηση του Γιάννη Μασιάλα μετά από ενέργειες που έγιναν τα τελευταία 24ωρα, επιχείρησε να τους δώσει το μεγαλύτερο μέρος από τα οφειλόμενα ζητώντας λίγες ημέρες υπομονή ώστε να τους δοθούν και τα υπόλοιπα, αλλά αυτοί δεν δέχτηκαν κι έτσι μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στην Τερψιθέα Λάρισας, ουσιαστικά δεν ξαναπροπονήθηκαν, ενόψει μάλιστα ενός ακόμη δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στην Κατερίνη κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Το κλίμα στο Δομοκό είναι ιδιαίτερα βαρύ, με τους ανθρώπους της Διοίκησης να μιλάνε ακόμη και για απόσυρση από το πρωτάθλημα με τις γνωστές συνέπειες!

Αύριο Κυριακή αναμένεται να βγει επίσημη ανακοίνωση από το Διοίκηση για το μέλλον του Αχιλλέα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι καθόλου αισιόδοξα, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα παραμένει σε δυσχερή βαθμολογική θέση.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected