Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Δομοκού – Εμμένουν τα προβλήματα, απέχει ο Κεϊτά

keita1Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Αχιλλέα Δομοκού για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στη Νεοκαισάρεια Κατερίνης, κόντρα στον συνωνόματο τοπικό Αχιλλέα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο.

Στην ομάδα σταμάτησαν οι απεργίες κι επήλθε ηρεμία μετά τις πληρωμές που έγιναν έστω και μέρους των οφειλομένων. Πάντως τα προβλήματα στο συγκρότημα της βόρειας Φθιώτιδας δεν λείπουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της efthia.gr, κοντά στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο 23χρονος μέσος Μοχάμεντ Κεϊτά (ήδη απέχει από τις προπονήσεις), ενώ σκέφτονται ακόμη να αποχωρήσουν ο 18χρονος μεσοαμυντικός Αποστόλης Κούλπας, καθώς και 2-3 ποδοσφαιριστές που δεν λογίζονται στους βασικούς της ομάδας και οι οποίοι έχουν ήδη δεχτεί προτάσεις από σωματεία που αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Όπως γίνεται κατανοητό αν επαληθευτούν όλα τα παραπάνω η ομάδα του Δομοκού θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στο ρόστερ της και θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε μεταγραφές ώστε να συνεχίσει να παλεύει με αξιώσεις για την σωτηρία της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τεχνικός της ομάδας, Αχιλλέας Καμπάς, είχε απαιτήσει την ενίσχυση της ομάδας πολύ πριν από τα τελευταία γεγονότα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της efthia.gr η Διοίκηση του Γιάννη Μασιάλα έχει ήδη επαφές με ικανούς ποδοσφαιριστές για να εμπλουτιστεί το ρόστερ, ώστε η ομάδα να μείνει στο κυνήγι της σωτηρίας, γιατί ακολουθεί ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, ειδικά μέσα στον Φλεβάρη με την έναρξη του β’ γύρου.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected