Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Τραγική η κατάσταση, σε αναμονή οι παίκτες

topalidis1_610x400Σε τραγική κατάσταση τα οικονομικά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ραντεβού διοίκησης -Τοπαλίδη την Τρίτη, πληρώνονται μέχρι Παρασκευή οι παίκτες. Έχουν βρεθεί μεταγραφικοί στόχοι, αν κι εφόσον…

Τα πράγματα δεν είναι καλά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον Γιάννη Τοπαλίδη να ‘χει μείνει με 13 παίκτες, οι οποίοι είναι στα όριά τους, με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Η διοίκηση περίμενε κάποια χρήματα (από ΟΠΑΠ και OTE TV) τα οποία, όμως, ποτέ δεν ήρθαν και οι πληρώμες πήραν νέα αναβολή, δημιουργώντας νέα αναστάτωση στους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, όπως τονίζουν άνθρωποι της ΠΑΕ, μέχρι την Πέμπτη υπάρχουν εγγυήσεις πως θα «γεμίσουν (μερικώς) τα ταμεία και την επόμενη ημέρα, οι παίκτες θα πληρωθούν μέρος των οφειλωμένων τους!

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλιστεί ασφαλιστική ενημερότητα και να μπορέσει να «τρέξει» το… μαγαζί. Ήδη ένα ποσό έχει συγκεντρωθεί και εντείνονται οι διαδικασίες για να επιτευχθεί ο στόχος.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Τρίτης θα υπάρξει ραντεβού του Γιάννη Τοπαλίδη με την διοίκηση για να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι και να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά. Ο Έλληνας κόουτς θέλει μεταγραφές, όπως είναι φυσικό αφού το ρόστερ έχει μειωθεί αισθητά, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρθεί ενημερότητα.

Υπάρχουν στόχοι ήδη…

Μπορεί τα οικονομικά να μην επιτρέπουν μακροπρόθεσμα σχέδια, αλλά ήδη κάποιοι στόχοι έχουν εντοπιστεί. Στην Αναγέννηση θέλουν… πίσω τους Γιώργο Ιορδανίδη (δύσκολη η περίπτωσή του) και Γιάννη Σερέτη, αφού αμφότεροι έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Πιερικό κι ενώ στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί ξανά στην ομάδα της Πέλλας. Επίσης, υπάρχει και παίκτης απ’ την Ιταλία που έχει μπει στο… ραντάρ και εξετάζεται η περίπτωσή του, χωρίς να ‘χουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ακόμα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected