Κατηγορίες
Football League

Απίστευτο! Ομάδα Football League “κατέβηκε” με…

5a7594ae6401b3cb89fa32c25f6df0f3_LΠιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Πανηλειακός επικράτησε της Γλυφάδας με 7-0, η οποία οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων κατέβηκε με μόλις εννέα παίκτες στη σύνθεση της, προκειμένου να μην μηδενιστεί, καθώς δεν υπήρχαν άλλοι με διαθέσιμα δελτία. Οι “ερυθρόλευκοι” του Πύργου δεν συνάντησαν καμιά αντίσταση και έφτασαν στην πιο εύκολη νίκη τους από την αρχή της σεζόν.

Με τη συμπλήρωση μόλις πέντε λεπτών αγώνα ο Κοτσώνης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Μίλιεβιτς. Στο 19΄ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Κώστας Φλίγκος πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκορ έφτασε 4-0 με τα δυο γκολ του Λαλίν (32′ και 37′). Στο 58′ ο Φλίγκος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ευστοχώντας στην εκτέλεση πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι από χέρι του Στασινόπουλου εντός περιοχής. Στο 85′ ο Λαλίν πέτυχε χατ-τρικ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90′ ο Αποστολόπουλος.

Γλυφάδα : Χρήστου, Μαυρίας, Δημακάκος, Μουστάκης, Στασινόπουλος, Παιδάκης, Κόκκαλης, Μαρκάκης, Κουντούρης

Πανηλειακός : Πίτκας, Χαλούλος (63′ Αποστολόπουλος), Σαραμαντάς, Κοτσώνης, Λαμπρόπουλος, Γανωτής, Λαλίν, Μίλιεβιτς (55′ Δημητρακόπουλος), Φλίγκος, Βοσκόπουλος, Πονγκ (61′ Οικονομόπουλος)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P