Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ζάκυνθος – Ο Φικάνια στο νησί!

ficagna_610x400Ο Ιταλός μπακ αναμένεται στη Ζάκυνθο την Τετάρτη, μαζί με τον συμπατριώτη του προπονητή!

Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός Ντανιέλε Φικάνια είχε ζητήσει μία εβδομάδα διορία για να σκεφτεί την πρόταση συνεργασίας που του έκανε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος και το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στο νησί, μαζί με τον προπονητή Τζιανλούκα Κολονέλο, που ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να παρακολουθήσει το σεμινάριο προπονητικής για το δίπλωμα UEFA Pro.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη διοίκηση του ΑΠΣ για το επόμενο εξάμηνο, ενώ είναι πολύ πιθανό να προπονηθεί για λίγες μέρες με την ομάδα, ώστε ο Κολονέλο να τσεκάρει την αγωνιστική του κατάστασης, λόγω της μακροχρόνιας αποχής.

Οργανώνουν τις υποδομές
Η συμμετοχή της ομάδας Κ-19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής κατηγορίας, φαίνεται ότι αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή αφορμή, για να γίνει επιτέλους κάτι σοβαρό σε ότι αφορά τα τμήματα υποδομής, της μεγάλης ομάδας του νησιού μας που αποτελούσαν ανέκαθεν ένα μεγάλο βραχνά για τον Σύλλογο. Αυτό το Σάββατο στις 11.00 το πρωί, ο Σπύρος Φιορεντίνος, ο Σκοτσέζος συνεργάτης του που βρίσκεται στο νησί και κάποιους μήνες στο νησί θα περιμένουν στο Δημοτικό στάδιο, όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1998-2003, για την προεπιλογή και φυσικά την στελέχωση των δύο αυτών ομάδων. Πρόσκληση θα γίνει και στον Ιταλό τεχνικό της πρώτης ομάδας Τζανλούκα Κολονέλο, που θα παραβρίσκεται αυτός εκεί, εάν φυσικά του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected