Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Γιορτή στα Ψαχνά!

80ee94a62aacf361d5208e72e09f4f94_LΗρακλής Ψαχνών και Παναθηναϊκός κοντράρονται στις 17.00 το απόγευμα στην Εύβοια σε ένα παιχνίδι γιορτή, με τους «πράσινους» να έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα όταν είχαν επικρατήσει 3-0 στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» ήταν από την αρχή το φαβορί του ζευγαριού και το επιβεβαίωσαν στο πρώτο ματς όταν χωρίς να δυσκολευτούν εξασφάλισαν πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να το διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν το γεγονός ότι θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα οι εξέδρες του γηπέδου αναμένεται να γεμίσουν με τους φίλους του «τριφυλλιού» να κάνουν τα Ψαχνά… Λεωφόρο!

Με 21 παίκτες στην αποστολή οι γηπεδούχοι

Ο Θωμάς Γράφας δεν έβγαλε 18αδα αλλά πήρε 21 παίκτες μαζί του και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιους θα αφήσει εκτός. Πάντως στην τελευταία προπόνηση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να χαρούν τον αγώνα. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Πουρής, Μπακομήτρος, Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Λάμπρου, Γκεμίσης, Γκάβαλης, Παληγεώργος, Κοιλιάρας, Πατσατζόγλου, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Τσιμότζι, Τσούτσης, Γκμπαγκουιντί, Καλαϊτζίδης, Κρητικός, Ντούμας, Μπουμάλ.

Δίχως τέσσερις αλλά με Ζέκα

Από είκοσι παίκτες αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του τους Ζέκα και Αμπέντ, ενώ έμεινε εκτός ο Μπεργκ. Αναλυτικά: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Μουζακίτης, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπαλμπόα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P