Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕΛ Καλλονής – ΟΦΗ 0-2 (0-1 παρ.)

1ca6530192005baee17cbed4b1941f8f_LΜεγάλη ανατροπή για τον ΟΦΗ απέναντι στην Καλλονή παίρνοντας επική πρόκριση επικρατώντας 2-0 στην παράταση (1-0 υπέρ των Κρητικών στην κανονική διάρκεια) για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τη μεγάλη ανατροπή αναζητούσε ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλονή, καθώς βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα του με 1-0 στην Κρήτη από την ομάδα της Λέσβου. Ο σύλλογος της Κρήτης παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο τη μεγάλη ανατροπή και το κατάφερε στην παράταση επικρατώντας 2-0 για να φτάσει στα προημιτελικά του θεσμού.

Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξε κάτι σημαντικό σε ένα κλειστό παιχνίδι για τις δύο ομάδες με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς για πιέσουν ασφυκτικά για το γκολ που θα έστελνε την πρόκριση στην παράταση.

Αυτό, ήρθε στο 79’ όταν ο Μιλίαζες έκανε το φάουλ και ο Περογαμβράκης με εκπληκτική κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στην παράταση, η ψυχολογία ήταν με το μέρος του ΟΦΗ και στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου μέρους του έξτρα χρόνου, ο Ζε Εντουάρντο έκανε την κεφαλιά με τον εκπληκτικό Σιδεράκη να αποκρούει και στην επαναφορά ο Παπάζογλου με σουτ να κάνει το 2-0 που έμεινε μέχρι τέλους για να δώσει και την πρόκριση στην ομάδα του.

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Λεάντρο, Βαλιός, Ζακουανί, Ποντάνι, Φαρία, Κεϊτά, Γιουκάρης (67′ Ευαγγελιδάκης, 91′ Μαρσέλο), Γάλας (85′ Καζάκης), Φουρλάνος, Νιαμπούγιου.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Βερόν (74′ Μπανούσης), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Όγιος (62′ Ροβίθης), Παπάζογλου, Περογαμβράκης (106′ Κάλαϊτζιτς).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected