Γ Εθνική / Τοπικά

Ορφέας Ελευθερούπολης VS Πανσερραϊκός – Στιγμιότυπα από το ματς με Ημαθιώτες διαιτητές

7a8f0712f756aaeadadb32b2cf03c591_LΣτο… κυνήγι του Αγροτικού Αστέρα έμεινε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ορφέα στην Ελευθερούπολη για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Τα «Λιοντάρια» πανηγύρισαν την ένατη νίκη τους στο πρωτάθλημα και βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από το «συγκρότημα» του Εύοσμου, ενώ η ομάδα της Καβάλας παρέμεινε σε δυσμενή θέση, με 14 βαθμούς, επτά μακριά από την παραμονή.

Ο Ορφέας μπήκε δυνατά και απείλησε στο 25’ με τον Κεχαγιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ οι Σερραίοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 51’ με το σουτ του Κωνσταντινίδη.

Στην συνέχεια, τα «Λιοντάρια» προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, προκειμένου να «κλειδώσουν» τη νίκη τους, αλλά στο 58’ ο Γιαννόπουλος δεν βρήκε στόχο και στο 88’ ο Δαγκούλης έπιασε το σουτ, αλλά ο Καραβελίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη από τον Σύνδεσμο Ημαθίας.

Ορφέας Ελευθερούπολης (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Καραβελίδης, Κωνσταντινίδης, Φιλιππίδης, Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης, Γαβριηλίδης, Δουμάνης, Παπαδάτος, Οτέμπερης (62’ Τσάτσος), Ευθυμιάδης (73’ Γιαλαμής), Χαραλαμπίδης (79’ Τσαμπέας).

Πανσερραϊκός (Ανδρέας Παντζιαράς): Τοπαλίδης, Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Κατσαβάκης, Μιλένκοβιτς, Ρούμπος, Ασλανίδης (62’ Τσαούσης), Σ. Τσιμίκας, Κωνσταντινίδης (82’ Κράββαρης), Γιαννόπουλος (77’ Δαγκούλης), Γκόγκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected