Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Επαφές με Κωνσταντινίδη!

konstantinidis_0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απόπειρα δανεισμού του Αιγινιακού από τον ΠΑΟΚ του 20χρονου δεξιού μπακ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Μάλιστα, ο νεαρός που κατάγεται από τον Κορινό Πιερίας, βρέθηκε στη… φυσούνα του «Γιάννης Παραλυκίδης» το Σάββατο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και η φημολογία «φούντωσε» για τα καλά. Το πιθανότερο είναι να υπάρξει αίσιο τέλος, αν και ο παίκτης δεν έχει κλείσει και την πόρτα στη λύση του εξωτερικού.

Αυτή η διαφαινόμενη μεταγραφή σχετίζεται και με ενδεχόμενη παραχώρηση του Κυριάκου Κιβρακίδη σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα, με επικρατέστερη τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, άμεσα πιθανότατα θα «κλείσουν» θετικά τα θέματα και των Μουτέρο, Μπελόν και Μελισσόπουλου, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Κουτσοσπύρου ενόψει Πανιωνίου (ο έμπειρος φορ είναι καλύτερα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο). Στον αγώνα Κυπέλλου θα επανέλθουν οι Φαμπίνιο και Κιβρακίδης, ενώ τυπικά παρελθόν αποτελούν όπως αναμενόταν οι Δημήτρης Πετκάκης και Λάζαρος Μωυσιάδης. Τέλος, στα κέρδη της νίκης με τα Γιαννιτσά ήταν και το ντεμπούτο του νεαρού δεξιού μπακ, Λεωνίδα Αχαλινόπουλου.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected