Κατηγορίες
Football League

Νίκη Βόλου – Κέρκυρα 1-1

ffcd4b0c8ccb09ee09556d0b19fc92b7_LΙσόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» να διατηρούν την απόσταση από τους διώκτες τους…

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο, οι «Φαίακες» ήταν αυτοί που… αιφνιδίασαν και με τον Γυφτοκώστα άνοιξαν το σκορ στο 14’ έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Σουάνη και σέντρα από τα δεξιά.

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου έχουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Μπαλτοβαλίεφ είδε τον Καραδέμητρο, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Αποστολίδη, αλλά το πλασέ που έκανε, πέρασε άουτ.

Οι «Φαίακες» συνέχισαν να πιέζουν, απείλησαν με τους Καραδέμητρο (28’) και Μπαλντοβαλίεφ (29’) χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν σημαντικά τον Αποστολίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό, η Νίκη Βόλου θέλησε να… απαντήσει, αλλά το σουτ του Ανιέτε έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Νίκη αύξησε την πίεσή της προς την εστία του Βρονταρά, αλλά στο 48’ το σουτ του Γέσιτς βρήκε σε αμυντικούς και απομακρύνθηκε. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν στο 66’ με τον Ανιέτε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του πορτιέρο της Κέρκυρας και με λόμπα έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια, η Κέρκυρα ανέβασε… στροφές και αναζήτησε το δεύτερο τέρμα που θα της έδινε τη νίκη, αλλά στο 80’ ο Καραγιαννίδης δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, έπειτα από φάουλ, η «στρογγυλή θεά» χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Αποστολίδη και στην συνέχεια ο Μπεριάν δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος (64′ Μανουσάκης), Γιώτας, Ρεπετσάς, Ακασού, Μπακάλης (46′ Σεϊμάν), Σοϊλέδης, Ανιέτε, Τσίτας (46′ Τζιώρας), Γέσιτς.

Κέρκυρα : Βρονταράς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Καραδέμητρος (74′ Καραγιαννίδης), Ζορμπάς, Μπαλντοβαλίεφ (86′ Σίκιμιτς), Ανδρεόπουλος, Γκόμεζ, Γυφτοκώστας (74′ Μπέριαν), Σουάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected