Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ιταλικό μάνατζμεντ αλά…Ζακύνθου!

giannitsa_5

Ραγδαίες εξελίξεις «έτρεξαν» τις τελευταίες ώρες στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, αφού αλλάζει χέρια το διοικητικό μοντέλο! Κάποια στελέχη της διοίκησης των κυανόλευκων αποχωρούν, κάποια άλλα θα παραμείνουν, ενώ λέγεται πως ο  Δημοσθένης Υφαντίδης  θα κινεί τα νήματα στην ομάδα της Πέλλας, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Πρόκειται για γηγενή επιχειρηματία, που διαθέτει εταιρεία μάνατζμεντ παικτών και διασυνδέσεις στην Ιταλία, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τη γενική διαχείριση στους κυανόλευκους.

Ο Υφαντίδης με δηλώσεις στο dokari.gr αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες: «Υπάρχουν επαφές εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες και πλέον προφορική συμφωνία. Ελπίζω ως την Παρασκευή να πέσουν οι υπογραφές και να έχουμε τη Δευτέρα ενημερότητα. Οι δικηγόροι των δυο πλευρών κ.κ. Λυσσάνδρου και Κυρκούδης συντάσσουν το συμφωνητικό και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες. Εγώ θα είμαι κάτι σαν τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διαχείριση είναι 100% δική μου. Μετά, ανάλογα με τον οικονομικό έλεγχο και αν έχει μείνει στην κατηγορία η Αναγέννηση, ίσως αγοράσουμε το πακέτο των μετοχών έναντι προσυμφωνηθέντος οικονομικού ανταλλάγματος. Θα έχουμε οψιόν αγοράς.

Ο έλεγχος θα συνεχίζεται, αλλά ο χρόνος μας πιέζει. Άλλο να αναλαμβάναμε τέλη Δεκέμβρη, άλλο τέλη Γενάρη. Πολλαπλασιάζεται το ρίσκο. Εγώ είμαι φίλος με τη διοίκηση, δεν υπάρχουν διαφορές. Είχαν καλές προθέσεις, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή και τις δυνατότητες. Αλλάζει πλέον η λειτουργία. Μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα, αλλά χρειάζεται συσπείρωση στην πόλη και γεμάτο γήπεδο. Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με τη Ζάκυνθο. Εκεί είναι άλλοι άνθρωποι, απλά παρόμοιο μοντέλο. Είμαι φίλος και συνεργάτης με τον Σάκη Κανακίδη, που έχει αντίστοιχο πόστο εκεί».

«Δημόπουλος και προσθήκες»

Για να συνεχίσει ο Δημοσθένης Υφαντίδης: «Προπονητής μας παραμένει ο Θανάσης Δημόπουλος, αρκεί να το θέλει και ο ίδιος. Τον πιστεύουμε, τον στηρίζουμε και θα κριθεί όπως όλοι μας από τα αποτελέσματα και τη δουλειά του. Θα του δοθεί χρόνος, δεν υπάρχει λόγος αλλαγής. Προέχει να γεμίσει το ρόστερ, με αξιόλογους Ιταλούς και Έλληνες, τα περισσότερα είναι ρυθμισμένα».

Κλείνουν Φαλτσόνε και Στελιτάνο, επαφές με Κόντη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα Γιαννιτσά θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Ιταλοί, Αλέσιο Φαλτσόνε (αριστερός εξτρέμ) και Αντόνιο Στελιτάνο (δεξί μπακ), που αρχικά ανήκαν στη Ζάκυνθο αλλά δεν είχαν συμμετοχές, ενώ επαφές υπάρχουν και με τον 25χρονο επιθετικό, Γιάννη Κόντη, με θητεία σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χαϊδάρι, Ρόδο, Γλυφάδα, Ζάκυνθο και εσχάτως Φωστήρα.

*dokari.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected