Κατηγορίες
Football League

Football League – Οι ενημερότητες στην ημερήσια διάταξη

football leagu4Το πρόβλημα με τις ενημερότητες που απασχολεί τις μισές, περίπου ομάδες και η υπερασπιστική γραμμή στο Τακτικό Διαιτητικό, απασχόλησε το Δ.Σ. της Football League.

Το μεγάλο θέμα των ενημεροτήτων το οποίο απασχολεί περίπου τις μισές ομάδες της Football League συζητήθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής, την Παρασκευή.

Στο Δ.Σ. συζητήθηκε η υπερασπιστική γραμμή της Football League στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με το θέμα που περιλαμβάνει τον αριθμό των ομάδων που θα ανεβούν στην Super League. Στο συμβούλιο ορίστηκαν εκπρόσωποι και οι δικηγόροι. Συγκεκριμένα, Εκπρόσωποι (Διαιτητές) της Ένωσης θα είναι οι

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΑΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Τις ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν οι ΑΛΕΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Γ.Σ Η ΝΙΚΗ), ΒΑΓΕΝΑ ΜΑΡΙΑ (Α.Ο. ΧΑΝΙΑ), ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α.Ο. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ), ΚΥΡΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (AO ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ), ΠΑΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ (ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ 2013), ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΑΟ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) και ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908).

Όμως, το μεγάλο ζήτημα ήταν αυτό των ενημεροτήτων καθώς η μη κατοχή ενημερότητας ισοδυναμεί με μη μεταγραφή παικτών. Για αυτό το λόγο η εκτελεστική επιτροπή συνεδρίασε μετά το πέρας του Δ.Σ, ενώ ήρθε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Υφυπουργό ώστε να βρεθεί μια λύση που μπορεί να έρθει από κάποια ρύθμιση.

Η γενική εκτίμηση πάντως είναι ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, αλλά αν γίνει θα το κάνουν όλες μαζί οι ομάδες και όχι κάθε μια μεμονωμένα.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected